Élet-Stílus

Házasodna a gazda: Hanna gazdasszony nem tartja magát tétova embernek, szeretné, ha a társa is célokkal teli személy lenne

RTL Klub
RTL Klub
Azt ígéri, leendő párja biztos nem fog unatkozni mellette.

Máris elindult a Házasodna a gazda legújabb évada, melyben Nádai Anikó műsorvezetésével a mezőgazdaságban dolgozó civilek keresnek párt maguk mellé. Legutóbb megírtuk, hogy az első adásban a szereplők bemutatkoznak kicsit és azt is elmondják, milyen típusú párt keresnek maguk mellé. Laci gazda például szeret fodrászhoz járni, és szerinte a csajok bírják a stílusát is.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: Laci gazda szerint „a csajok bírják a stílusát”, mert szeretik, ahogy kinéz
Szereti a vékony nőket, de azt mondja, a belső tulajdonságok igazán fontosak.

Hanna gazdasszony arról mesélt Nádai Anikónak, hogy korábban több kapcsolata is volt, melyek zátonyra futottak. A műsorvezető kérdésére elárulta, hogy nem annyira kedveli, ha valaki tétlenkedik, mivel ő sem az az unatkozós típus, mindig talál valami feladatot magának.

Romantikusnak annyira nem tartom magam, de szeretek nyilván a párommal összebújni. Nem vagyok rideg, de ez szerintem érződik is rajtam. Nyitott személyiség vagyok, elfogadok, én sem vagyok tökéletes, nem a tökéletes társat keresem, hanem, akivel tiszteljük egymást és fel tudok rá nézni.

Egy másik videóban hozzátette, fontosnak tartja, hogy választottjának legyen karizmája, és legyenek céljai az életben, mivel ő sem egy tétova személyiség.

Én sem vagyok egy tétova ember, úgyhogy a társam is azt szeretném, ha egy ambíciózus, célokkal teli, aktív személyiség lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik