Élet-Stílus

Még az igazi denevérek is kíváncsiak az új Batman-filmre – videó egy mozizó bőregérről

Joe McDonald / Getty Images (illusztráció)
Joe McDonald / Getty Images (illusztráció)
Egy megdöbbent néző még videót is készített arról, ahogy egy denevér megszállt egy texasi mozitermet, ahol éppen a Denevérember legújabb kalandjait vetítették.

A texasi mozilátogatók minden bizonnyal többet kaptak, mint amire számítottak, amikor péntek este megnézték a legújabb Batman-filmet, miután egy (vagy több) élő denevérnek (is) sikerült bejutnia a vetítésre.

A Texas állambeli Austinban található Cinépolis moziban repkedő és lebegő denevérről készült felvételt egy Jeremiah24 néven twitterező tette közzé, aki a nézőtéren ült, és nem hitte el, amit látott.

Az indy100 által is bemutatott videót – ami pár nap alatt 1,8 millió lejátszást, több mint 24 ezer lájkot és közel 4 ezer megosztást zsebelt be – az alábbi szöveggel osztotta meg a férfi:

A Batman filmen vagyok, és igazi denevérek vannak a moziban.

Bár a videón csak egy denevér látszik, a későbbiek szempontjából ez a részlet igazából mindegy:

Az illetéktelenül a teremben tartózkodó állat vagy állatok miatt ugyanis szüneteltetni kellett a vetítést, mivel a szárnyas emlősöket a mozi munkatársainak nem sikerült egyedül kitessékelniük, és állatvédőket kellett hívniuk egy helyi televízió, a KXAN-TV beszámolója szerint.

Egy másik néző videója azokat a pillanatokat mutatja be, amikor a mozi egyik munkatársa tájékoztatja őket arról, hogy a kivetítőt és a terem összes fénye le lesz kapcsolva, mert meg akarják próbálni átterelni a denevért egy másik szobába.

Ha kényelmetlenül érzik magukat a denevérrel a sötétben, kérem, távozzanak most

– zárult a tájékoztatás, amire a nézőtéren ülők kitörő kacajjal reagáltak.

A mozi visszafizette volna a jegyek árát, de az igazán autentikus moziélmény jegyében sokan inkább úgy döntöttek, hogy a teremben repkedő denevér ellenére is végig nézték a filmet.

Közben az indy100 szerint az is kiderült, hogy egy néző csínytevése volt az egész, amire válaszul a színház főigazgatója, Heidi Deno azt reagálta, hogy a helyszín „további biztonsági intézkedéseket tesz, és minden táskát ellenőrizni fog a vendégek belépésénél” – idézi a mozivezetőt az AP.

A mozi szóvivője pedig arról tájékoztatta a CBS austini csatornájának, hogy azonnal felvették a kapcsolatot a helyi állatvédőkkel, és a vendégek, a munkatársak, valamint az állat biztonsága érdekében végig felügyelték a helyzetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik