Élet-Stílus

Egy év D-vitamin készlet ingyen? Lássuk, miről is szól a Natural Pharmaceuticals legújabb kampánya? (x)

Kutatások szerint a magyar emberek 90%-a szenved D-vitamin-hiányban. Ez egy olyan anyag, amely kulcsfontosságú szempontokból értékes támogatást nyújt egeszségünknek, erősíti az immunrendszert, és erősebbé teszi csontjainkat, fogainkat és testünk más részeit. Ez az oka annak, hogy a Natural Pharmaceuticals újra elindítja kampányát, amelyben a cég eddig 320 000 adagot osztott ki Európa szerte, amelyek a VitaSolaris D3-at, a Natural norvég D-vitamin tartalmú étrend-kiegészítőjének 12 havi készletét tartalmazzák, teljesen ingyen. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan szerezhet magának egy  készletet.

Szervezetünk kétféleképpen tölti fel D-vitamin készletét: a bőrben termeli, amikor az érintkezik a Nap sugaraival, vagy felszívja a táplálékból. Ebből a szempontból nem optimális a helyzet a magyarok számára, ugyanis az őszi-téli szezonban hazánkban kevés a napsütéses órák száma, a hőmérséklet általában alacsony. Tovább rontja a helyzetet, hogy a zsíros halból, a D-vitamin legjobb forrásából származó készletünk túlságosan szűkös.

Mi a D-vitamin forrása, és mennyit fogyasszunk belőle?

Ahhoz, hogy szervezetünket megfelelő mennyiségű D-vitaminnal lássuk el, naponta körülbelül 100 g angolnát, 200 g lazacot vagy 20 tojássárgáját kellene megennünk. Nem lehetetlen elegendő D-vitaminhoz jutnunk az ételeink által, azonban a hal ára jelentősen megnehezíti ezt. 20 tojást viszont senkinek a gyomra nem tud tolerálni.

Miért pont 20? A válasz egyszerű: egyetlen tojásban kb. 37 NE (nemzetközi egység) D-vitamin van, míg az ajánlott napi bevitel a legtöbb ember számára 800 és 2000 NE között van. Az idősek és a túlsúlyos emberek ennél még többet igényelhetnek.

VitaSolaris D3 összehasonlítva egyéb D-vitamin termékekkel

A boltok polcai tele vannak D-vitamin étrend-kiegészítőkkel. Mégis mitől tűnik ki a VitaSolaris D3 a többi, hasonló termék közül? Mindenekelőtt magas a D3-vitamin tartalma, aminek az előállítása sokkal költségesebb, mint a D2 vitaminé, és ez az a tényező, amely általában jelentősen megdrágítja az étrend-kiegészítőket – a VitaSolaris viszont ingyenes.

Az is sokat számít, hogy a termék honnan származik. A VitaSolaris D3 Norvégiában készül, amelyre a Natural Pharmaceuticals garanciát vállal, a termék minőségére vonatkozóan. Egy tabletta 2000 NE D-vitamint tartalmaz, amely könnyedén fedezi az ajánlott napi bevitelt.

„Ahhoz, hogy ingyen megkapja az egy évre elegendő D-vitamint, annyit kell tennie, hogy felkeresi a vitaminingyen.hu weboldalt, és kitölt egy gyors kérdőívet. A VitaSolaris D3-at néhány napon belül házhoz szállítjuk.”

Hogyan szerezheti be a 12 havi VitaSolaris D3 készletet?

Ahhoz, hogy egy évre elegendő ingyenes D-vitamint kapjon, egyszerűen fel kell lépnie a vitaminingyen.hu oldalra, és ki kell töltenie egy gyors kérdőívet. A VitaSolaris D3-at néhány napon belül házhoz szállítjuk, és csak a postaköltséget számoluk fel – 570 Ft-ot.

Ugyanakkor a Natural Pharmaceuticals határozottan kitart amellett, hogy magát a terméket ingyenesen biztosítjuk, és ennek az ajánlatnak nincs „apró betűs” része. Ez egy egyszeri kézbesítés, nem előfizetés. Az ajánlat háztartásonként egyetlen 12 hónapos VitaSolaris-ellátásra korlátozódik.

Natural Pharmaceuticals: 2,5 millió vásárló Európában, 10 éve a piacon

A Natural Pharmaceuticals, a VitaSolaris gyártója és a kampány mögött álló vállalat több mint 10 éve működik, ez idő alatt elnyerte ügyfelei bizalmát a kelet-közép-európai régióban. Lengyelországban még Ügyfélbarát Vállalat tanúsítvánnyal is jutalmazták (8 egymást követő évben). A Natural Pharmaceuticals étrend-kiegészítői Lengyelországban megkapták az Év Egészséges Márkája címet (2020-ban az OmegaMarine termék, 2021-ben a MemoreX – a MemoComplex lengyel márkája).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik