Élet-Stílus

Azzal ért véget egy nő első randija, hogy egy száguldó motoron ülve sikítozott, miközben rendőrök üldözték

XiXinXing / Gettyimages
XiXinXing / Gettyimages

Rémálomba illő első randija volt egy amerikai nőnek, ami azzal ért véget, hogy rémülten sikoltozott egy motoron ülve, miközben a férfi több mint 160 kilométeres sebességgel menekült piros lámpákon át a rendőrök elől, ide-oda cikázva az autók között. Partnere ugyanis így próbálta lenyűgözni.

A The Smoking Gun című bűnügyi oldalon megjelent beszámoló szerint a 22 éves Taylor Beverly a floridai Clearwater városában motorozott egy női utassal a háta mögött, amikor egy kereszteződésben áthajtott egy piros lámpán, majd visszanézett az ott várakozó rendőrautóban ülő rendőrökre, mielőtt elszáguldott.

A rendőrök szirénázva indultak utána, de a közeli Tampa városában élő férfi nem állt meg, hanem rágyorsított, és a rendőrségi jelentés szerint „jóval száz mérföld per órás (160 kilométer per óra) feletti sebességgel” cikázni kezdett a forgalomban, és áthajtott több piros lámpán. A rendőrök ekkor abbahagyták az üldözést, mert túl veszélyesnek ítélték meg annak folytatását, és inkább rádión jelezték kollégáiknak az esetet.

A motorost nem sokkal később fogták el a rendőrök, amikor egy piros lámpánál megállt, és őrizetbe vették.

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy első randin volt a mögötte ülő nővel, és „le akarta nyűgözni”. Ez nem jött be. A rendőrségi jelentés szerint a nő „sikítozva üvöltözött vele, hogy álljon meg, de ő ezt nem tette meg.

Beverlyt a rendőrök letartóztatták, és közúti veszélyeztetés, valamint rendőrök elöli menekülés vádjával indítottak ellene eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik