Élet-Stílus

Katasztrofális véget ért az első randi – bár az eleje sem volt túl kellemes

A nő, akit lepufiztak.

Egy Ryann Miller nevű kaliforniai nő a Bumble nevű társkereső appon keresztül ismerkedett meg egy férfival. Első (és egyben utolsó) randijukat a közösségi média jóvoltából rengetegen követhették.

Az, hogy valaki a Twitteren közvetíti, hogy mi történik egy találkán, nem extrém fordulat így 2018-ban, hallottunk már néhány ilyen történetet. De azt is tegyük hozzá: ennyire bunkó partnerbe azért ritkán fut bele az ember.

Ryann már az elején sejthette, hogy nem Brandon lesz élete férfija, hiszen a gyermekeket nevelő apa a találkozás pillanatától kezdve a sikertelen randijairól beszélt, valamint – úgy általánosságban – szidta Ryann korosztályához tartozó nőket.

Megbeszélték, hogy együtt vacsoráznak. Az étteremben folytatódott a mélyrepülés: Brandon rendkívül bunkón viselkedett a pincérrel – például amikor nem kapta meg azonnal az újabb sörét, földhöz vágta az étlapot.

Megkérdezte Ryannt, hogy mennyire volt seggfej, és hát a lány nem nagyon tudta megvédeni.

Pedig a slusszpoén még ezután következett. A steak-vacsora és három sör után a férfi közölte, hogy kimegy a vécére. Majd soha többé nem tért vissza.

A WhatsApp-on küldött egy kedves üzenetet Ryannek:

Köszönöm a vacsorát. Hatalmas nem a kaliforniai pufira.

Ryann ott állt (ült) lekövérezve, majd fizethette ki kettejük 50 dolláros (14 ezer forint) vacsoráját.

Első randi nem igazán sülhet el ennél rosszabbul – természetesen a saját kakiját kihalászni próbáló lány találkáját leszámítva.

via Sun, kiemelt kép: Thinkstock / Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik