Élet-Stílus

Huszonhárom családtagjával jelent meg az első randin egy kínai nő

Drasztikus módját választotta a jövendőbelije tesztelésének egy fiatal kínai nő, aztán megsértődött, amikor a férfi hanyatt homlok menekült a helyzetből.

Mindenki számára borzalmasan nehéz 2020, de az egyedülállók számára talán még nehezebb. A koronavírus-járvány miatt világszerte vezettek be enyhébb-szigorúbb korlátozó intézkedéseket, alaposan leszűkítve a randizási lehetőségeket. Egy 29 éves kínai férfi ezért volt annyira boldog, hogy hosszú hónapok várakozása után végre találkozhat egy nővel. A randin azonban élete legdurvább meglepetése várta – írja a kínai sajtóra hivatkozva a SoraNews24 című japán hírportál.

Amikor a férfi belépett az étterembe, akkor tudta meg, hogy a partnere nem egyedül várja. A nő huszonhárom családtagját vitte magával az első randevúra, és elvárta, hogy az este végén a teljes fogyasztásukat a férfi fizesse, akivel életében először találkozott.

A 29 éves férfi egy ideig próbálta eljátszani a szerepet, amibe belekényszerítették, amikor azonban kiderült, hogy a számla majdnem 19800 jüan (kb. 911 ezer forint) csendben lelépett az étteremből. A nő aztán hiába próbálta elérni, a férfi semmire sem válaszolt, ezért aztán a családnak kellett rendeznie a számlát.

A nő úgy érzi, hogy ő a cserbenhagyott áldozat az ügyben, aki csak meg akart bizonyosodni arról, hogy jövendőbeli barátja elég vagyonos, és elég nagylelkű-e ahhoz, hogy kifizessen egy ilyen vacsorát.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thomas Barwick / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik