Élet-Stílus

Azt hitte, a Nagy Ő-vel találkozott a Tinderen, aztán 3 szó mindent romba döntött

A brit nő döbbenten nézett, amikor meglátta a telefonján a neki szóló üzenetet.

Alita Brydon azt gondolta, élete szerelmével hozhatta össze a Tinder, és reményekkel telve feküdt le aludni az első randi után – írta a The Mirror. A brit bulvár lap cikke szerint az első randi előtt már egy ideje beszélgetett a férfival, akivel sokáig azért nem tudott személyesen is találkozni, mert távol éltek egymástól.

„Fogyj le, és rakd ki a nagy melleidet” – brutális listát küldött az első tinderes randi után egy brit férfi
Üzenetét olvasva nem nehéz megérteni, miért nem talált még magának senkit.

Brydon elmondása szerint „személyes, intim” üzeneteket küldözgettek egymásnak, kedvenc filmjeikről beszélgettek, és még azt is megosztották egymással, mit esznek vacsorára. Aztán végül sikerült úgy egyeztetniük az idejüket, hogy elmehettek végre egy randira.

Minden klappolt

Így foglalta össze a találkozást Brydon, akinek elmondása szerint már az első pillanattól fogva minden tökéletes volt. Aznap este azzal a tudattal feküdt le aludni, hogy könnyen lehet, hogy az igazit, a „Nagy Őt” találta végre meg.

A nagy öröm azonban csak reggelig tartott. Amikor felkelt és megnézte a telefonját, egy üzenet várta.

Maradj távol a barátomtól.

Brydont sokkolta, amit látott, és gyorsan beszélgetésbe is elegyedett a nővel. Tőle megtudta, hogy a tökéletesnek gondolt férfi már jó ideje randevúzott a másik nővel, akit már a szüleinek is bemutatott. Sőt, már az összeköltözést tervezték. És a házasságot. A férfi már gyűrűt is vett neki.

Az élményt Brydon azért osztotta meg a nyilvánossággal, hogy figyelmeztessen mindenkit:

Figyelj arra, kiben bízol meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik