Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: saját anyjával szexelt a férfi, amikor a feleség belépett

Ahogy minden héten, most is mutatjuk, mely cikkeink érdekelték leginkább olvasóinkat egy éve.

Nem vallotta magát bűnösnek az a massachusettsi „pár”, akiket szexuális aktus közben kaptak rajta. Egy 42 éves férfi állt bíróság elé 2020. augusztus 20-án – és a 64 éves anyja. A New York Daily News cikke szerint 2020. május 20-án történt, hogy egy Fitchburgben élő nőnek szembesülnie kellett azzal: férje, Tony L. Lavoie épp a saját anyjával szeretkezik a házukban. A feleség azonnal értesítette a rendőrséget.

Kapcsolódó
Saját anyjával szexelt a férfi, amikor a feleség belépett
Vérfertőző viszonyra derült fény a massachusettsi házban.

Az ügynek volt fejleménye is: a rendőrségi jelentésből az derült ki, hogy az anya-fia párost rajtakapó nő mindig is gyanította, kettőjük között intim kapcsolat van.

Kapcsolódó
Mindig is sejtette a saját anyjával szexelő férfi neje, hogy van valami közöttük
Az amerikai nőnek nem okozott olyan nagy meglepetést, amikor rajtakapta őket szex közben.

Szijjártó Péter egy éve a 471. számú főút Debrecen és Hajdúsámson közötti szakaszának átadási ünnepségén szólalt meg először nyilvánosan, miután lefotózták Szíjj László adriai luxusjachtján. Az eseményen a külgazdasági és külügyminiszter a hvg.hu tudósítása szerint azt mondta, hogy a jachtozásáról megjelent írások „sértették az igazságérzetét”.

Kapcsolódó
Megszólalt Szijjártó az adriai luxusjachtozásáról
A külügyminiszter szerint a családi vakáció a magánélet része, így annak fedezetéről sem beszélt.

Curtis néven – általában Majka mellett – rappelő Széki Attila az Instagramján közölte, hogy barátnőjével szakítottak. Erről viszonylag hosszan írt, egyúttal megkérte a sajtót is, hogy ne keressék a témában, mert többet nem akar mondani.

Kapcsolódó
Curtis szakított gyereke anyjával
Azt írta, most egy új időszak jön.

2017 októberében észlelték az első csillagközi objektumot a Naprendszerben: ez a 400–800 méter hosszú ‘Oumuamua, amelyet felfedezése óta rengeteg vita övez. Ennek fő oka az, hogy ugyan üstökösként mozgott, de nem hagyott hátra jellegzetes kómát. Egy friss tanulmány alapján továbbra sem zárható ki, hogy az objektumot egy idegen civilizáció hozta létre.

Kapcsolódó
Idegen szerkezet haladhatott át a Naprendszeren
Az 'Oumuamuát 2017 októberében észlelték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik