Élet-Stílus

Mindig is sejtette a saját anyjával szexelő férfi neje, hogy van valami közöttük

Az amerikai nőnek nem okozott olyan nagy meglepetést, amikor rajtakapta őket szex közben.

Mindig is gyanította az az amerikai nő, aki rajtakapta férjét, ahogy a saját édesanyjával szexel, hogy kettőjük között intim kapcsolat van – derült ki az esetről készült rendőrségi jelentésből, amit a The Smoking Gun című oldal tett közzé. Lori Lavoie még májusban kapta rajta férjét, ahogy közös lakásuk nappalijában közösül saját édesanyjával, a Massachusetts államban található Fitchburg városában.

Saját anyjával szexelt a férfi, amikor a feleség belépett
Vérfertőző viszonyra derült fény a massachusettsi házban.

Amikor belépett a lakásba, a nappaliban találta férjét és a férfi anyját a kanapén. Mindketten meztelenek voltak, és az anyuka a kanapén fekvő férfin ült. A feleség egy szót sem szólva bement a szobájába, majd azonnal értesítette a rendőrséget.

A kiérkező rendőrnek a két rajtakapott azt állította, ez volt az első alkalom, hogy szexuális aktus zajlott köztük. Amikor megkérdezték a férfit, hogy mindez mégis hogyan történhetett, Tony L. Lavoie azt mondta:

Csak úgy megtörtént.

A kiszállásról készült rendőrségi jelentés alapján azonban gyanús, hogy az nem csak úgy megtörtént. A feleség a jelentést készítő rendőrnek elmondta, hogy mindig is gyanította, hogy anyósa és férje között szexuális kapcsolat van, hallott ilyen pletykákat, de nem volt arra semmilyen bizonyítéka, és nem volt teljesen biztos benne, hogy tényleg igaz a gyanúja.

A férj a rendőr kérdésére azt állította, hogy csak most először történt ilyesmi az anyjával, de a jelentés szerint egyáltalán nem tűnt úgy, hogy Tony L. Lavoie szégyenkezne emiatt, és úgy látszott, hogy inkább csak az zavarja, hogy a felesége rajtakapta őket. Cheryl Lavoie szintén azt állította, hogy ez volt az első alkalom, amikor fiával közösült, és megerősítette, hogy az nem kényszer hatására történt.

A pár ellen vérfertőzés miatt emeltek vádat, és október 27-én állnak ismét bíróság elé. Akár 20 év szabadságvesztésre is ítélhetik őket.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Gettyimages

Ajánlott videó

Olvasói sztorik