Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Molnár Anikó rendbe tette Gesztesi sírját – feljelentették

LifeTV / YouTube
LifeTV / YouTube
Mint minden héten, most is mutatjuk, mely cikkeink érdekelték leginkább az olvasókat tavaly ilyenkor.

A Story magazin exkluzív anyagából derült ki tavaly július elején, hogy Stohl András és párja, Vica összeházasodtak. Igaz, a koronavírus-járvány miatt kisebb volt a násznép, mint azt eredetileg tervezték.

Kapcsolódó
Megvolt Stohl Andrásék lagzija
Kisebb násznéppel, de megtartották.

A listából két hírünk is a tavaly januárban elhunyt Gesztesi Károlyhoz kapcsolódik. A színész síremléke fél év alatt sem készült el és nem is ápolták rendszeresen. Ezen próbált meg javítani Molnár Anikó, amikor kilátogatott a budakalászi temetőbe. A néhai színész exfeleségének azonban nem tetszett, hogy Molnár hozzányúlt a sírhoz, pláne, hogy posztolt róla, ezért feljelentést tett.

Kapcsolódó

Gesztesi Károly fia, Márkó is megszólalt az ügyben, azt mondta: rendszeresen kijárnak a temetőbe.

Kapcsolódó
Gesztesi Károly fia is megszólalt a sírvita kapcsán
Szerinte rágalmazzák a családját.

Konténerekben kialakított rejtett börtöncellákat, illetve kínzókamrákat fedezett fel a holland rendőrség egy raktárban a belga határ közelében fekvő Wouwse Plantage településen – közölte rendőrségi tájékoztatásra hivatkozva a helyi média. A sajtó beszámolói szerint a nyomozók azt követően bukkantak a konténerbörtönre, hogy mintegy két héttel ezelőtt a holland és a francia szolgálatoknak sikerült feltörniük az egyebek mellett merényletek megtervezésére, pénzmosásra és kábítószer értékesítésére használt, EncroChat nevű, titkosított telefonhálózatot.

Videót is tudunk mutatni
Konténerekbe rejtett kínzókamrákat találtak Hollandiában – videó
Az egyik konténerben többek között egy fogorvosi szék és fűrészek voltak.

Tavaly ilyenkor a brit Sun, Mirror, és LadBible bulvárlapok mellett az ausztrál Yahoo News is egy akkor 22 éves magyar lányról cikkezett. Azt írták, Sipos Luna Barbara több mint 53 millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézhessen ki, mint egy élő Barbie-baba. A Budapesten élő fiatal nő azt mondja, gyerekkora óta imádja a Barbie-kat, az első emléke az, hogy velük babázik. Már egészen fiatalon úgy érezte, hogy emberi külső helyett sokkal inkább szeretne úgy kinézni, mint egy kitalált karakter, egy élő baba.

Hasonlít?
A nemzetközi sajtó is felfigyelt a magyar Barbie-lányra, aki túl szép ahhoz, hogy dolgozzon
Sipos Luna Barbara öt évvel ezelőtt, 17 évesen kezdte el a teste átalakíttatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik