Élet-Stílus

Christina Aguilera: Britney megérdemli a legboldogabb életet

Dave Hogan/Getty Images
Dave Hogan/Getty Images
A Mickey Mouse Club című gyerekműsorban is együtt szerepeltek gyerekként.

Június végén Britney Spears ismételten eljárást indított apja ellen, hogy a bíróság megszüntesse a férfi felette való gyámkodását. Spears apját 2008-ban nevezték ki lánya gyámjának, azóta ő kezeli a magán- és pénzügyeit is, tulajdonképpen teljesen lekorlátozva Spears döntési jogát.

Azóta történt még fejlemény az ügyben:

  • Spears elmondta, hogy különös Instagram-posztjait egyfajta színjátéknak lehet felfogni, a platform ugyanis remek lehetőség volt arra, hogy követőinek színlelni tudja, hogy minden rendben van vele.
  • Exe, Justin Timberlake is védelmébe vette őt.
  • Néhány rajongó rájött, hogy a Black Mirror című sorozat egyik epizódja pontosan Spears gyámságáról szólhat.

Legutóbb pedig Christina Aguilera szólalt fel Spears védelmében a Twitteren:

Az elmúlt napokban sokat gondoltam Britney-re, arra, amin keresztülmegy. Elfogadhatatlan, hogy egy emberi lény nem irányíthatja a saját sorsát és nem élhet úgy, ahogy szeretne. Nem tudok pusztítóbb, megalázóbb dolgot elképzelni attól, mint mikor a hozzád közel állók akarnak elhallgattatni, megfélemlíteni, megvonni tőled a támogatást. Minden nőnek joga van a saját testéhez, magánéletéhez, a reproduktív rendszeréhez, saját teréhez, gyógyulásához, boldogságához. Egy olyan nőnek, aki elképzelhetetlen körülmények és nyomás alatt dolgozott, minden lehetséges szabadságot megérdemel. A legboldogabb életet érdemli

idézte az énekesnő szavait az Entertainment Weekly.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik