Szórakozás

Britney Spearsnek nagy segítség volt az Instagram, hogy színlelni tudja, minden rendben vele

Isaac Brekken/Getty Images for Clear Channel
Isaac Brekken/Getty Images for Clear Channel
Sokaknál amúgy is arról szól a platform, hogy olyan életet mutassanak, amilyet nem élnek.

Bíróságra vitte gyámsággal kapcsolatos ügyét Britney Spears, aki a héten körbejárta az egész világsajtót azzal, hogy az elmúlt években apja felügyelete alatt saját döntéseket sem hozhatott, emiatt az amerikai jogrendszer segítségével szeretné visszakapni az életét.

Kapcsolódó
Britney Spears: Hazudtam, és azt mondtam a világnak, hogy minden rendben velem
A Los Angeles-i bíróságon azt kérte, szüntessék meg apja gyámságát felette.

Most az Instagram-oldalán posztolt egy hosszabbat, elnézést kérve, hogy az elmúlt két évben csak színlelte, hogy jól van és boldog.

Szeretnék elárulni nektek egy kis titkot. Hiszem, hogy mindannyian tündérmesébe illő életet szeretnénk, és ahogy én posztolgattam, úgy tűnhetett, fantasztikus életet élek. Anyám legjobb trükkje volt, hogy a legszarabb napokon is azt mutatta, minden rendben vele. Ezt miattunk tette. Az az igazság, nem szeretném, hogy az emberek azt gondolják, az én életem tökéletes, ha olvastatok híreket a napokban, tudjátok, hogy nagyon nem az. Elnézést szeretnék kérni, hogy színleltem a boldogságot az elmúlt két évben. A büszkeségem miatt tettem, zavarban voltam, hogy megosszam-e egyáltalán veletek ezeket a dolgokat. De hát ki nem akarja a saját Instagramját egy fantasztikus, szórakoztató hellyé varázsolni? Hiszitek vagy sem, a színlelés nekem segített.

Posztjában arról is írt, hogy a platform valóban segített neki abban, hogy normális módon életjelet adjon magáról követőinek, annak ellenére, hogy lelkileg rettentő nehéz éveken ment keresztül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik