Szórakozás

Britney Spears: Hazudtam, és azt mondtam a világnak, hogy minden rendben velem

Gabe Ginsberg/FilmMagic
Gabe Ginsberg/FilmMagic
A Los Angeles-i bíróságon azt kérte, szüntessék meg apja gyámságát felette.

Britney Spears ismét eljárást indított, hogy a bíróság megszüntesse apja felette való gyámkodását. Los Angelesben volt a tárgyalás, melyről a BBC adott hírt. Az énekesnő apját, Jamie Spearst még 2008-ban nevezték ki lánya gyámjának, miután a popsztárt kétszer is kórházban kellett kezelni mentális állapota miatt.

Először 2014-ben kérdőjelezte meg Britney Spears, hogy apja megfelelő-e erre a feladatra, szerinte visszaélt a helyzetével, így ideje elvenni tőle ezeket a jogokat. Minderről a bíróságon beszélt 23 percen át, ahová telefonon kapcsolták.

Traumatizált vagyok. Szeretném visszakapni az életemet, azt az életet, amiért megdolgoztam egész életemben. Ez a gyámság sokkal többet árt nekem, mint használ. Hazudtam, azt mondtam a világnak, hogy minden rendben velem. Nem tudok tovább színlelni, az igazság az, hogy nem vagyok jól. Aludni sem vagyok képes.

Mint kiderült az énekesnőtől, több dolgot is megtiltottak neki a felügyelet során:

  • nem veheti őt feleségül a párja,
  • ugyan szeretnének gyereket, de nem engedték neki, hogy eltávolítsa méhéből azt a fogamzásgátló eszközt, amit beültettek.

Azt is elmondta, lítium-karbonát alapú gyógyszert szedettek vele (ezt bipoláris zavarokra szokták felírni), ami szerinte csak arra volt alkalmas, hogy eltompítsa őt, egészen addig, míg már beszélni sem tudott. Egyébként az apja felügyeli jelenleg az énekesnő 60 millió dolláros vagyonát, ám 2019-től kezdve Jodi Montgomery, professzionális gondozó vette át Britney Spears személyes felügyeletét. Az énekesnő azt szeretné, ha Montgomery még nagyobb szerepet kapna apja helyett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik