Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: félmeztelenül nyitott ajtót a futároknak, videóra vette a reakcióikat

Ahogy minden héten, most is mutatjuk, mely cikkeinket olvasták leginkább tavaly ilyenkor.

Maria Rejn a járvány otthon töltött időszakában napi szinten rendelt ételt. Az ebédet kihozó futárokat meglepetéssel várta: félmeztelenül nyitott nekik ajtót, reakciójukat pedig videóra vette. Bár a fény hiánya miatt pont ez a részlet – a futárok meglepett arca – alig-alig látszik, a videó (nyilván más okokból) most már 1,2 milliós megtekintésnél jár.

Mutatjuk a videót
Félmeztelenül nyitott ajtót a futároknak, a reakciókat videóra vette
Az orosz színésznő ötlete csak néhány érintettnek jött be, a kommentelők nem díjazták a kísérletet.

Ha már ajtónyitás: nem ennyire volt szerencsés az a gondozó, aki rossz ajtót nyitott ki, emiatt le kellett zárni a Veresegyházi Medveotthont a szökött oroszlán miatt.

Erről is van videó

Tavaly június 4-én a Reggeli műsorvezetője, Papp Gergő a csütörtöki élő adás egy pontján átült az asztal túloldalára, hogy vendégként beszéljen magánélete változásairól. Arról, hogy 17 év után válik feleségétől, másnap este természetesen a Fókuszban is beszélt, ahol exfelesége egy eddig nem ismert dolgot mondott el neki.

Kapcsolódó

Elég sokan csodálkoztak rá arra velünk együtt, hogy mennyire nem tudunk tojást főzni, hiába van már rá egy lassan 80 éves receptünk.

Kapcsolódó
Még mindig nem tudjuk, hogyan kell tojást főzni, pedig már 1942-ben leírták
Az amerikai M. F. K. Fisher ha ma élne, valószínűleg gasztroblogger lenne és nem YouTuber.

Végül pedig hosszabb cikkben foglalkoztunk azzal, hogy Jake Paul miért egy gyökér.

Ezért
Jake Paul egy igazi gyökér
Vajon létezik ember, aki csak azért kimegy Amerikában egy tüntetésre, hogy abból is nézettséget kovácsoljon, aki ráküld a legjobb barátjára egy pornószínészt, vagy hazudik arról, hogy milliókkal támogat egy másik videóst? Bizony, létezik: Jake Paulnak hívják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik