Élet-Stílus

Félmeztelenül nyitott ajtót a futároknak, a reakciókat videóra vette

Az orosz színésznő ötlete csak néhány érintettnek jött be, a kommentelők nem díjazták a kísérletet.

Sajátos emberkísérletet hajtott végre egy szentpétervári színésznő.

Maria Rejn a járvány otthon töltött időszakában napi szinten rendelt ételt. Az ebédet kihozó futárokat meglepetéssel várta: félmeztelenül nyitott nekik ajtót, reakciójukat pedig videóra vette. Bár a fény hiánya miatt pont ez a részlet – a futárok meglepett arca – alig-alig látszik, a videó mégis százezres megtekintésnél jár (nyilván más okokból).

A videóban olvasható leírás szerint Rejn két hónapon át el sem hagyta otthonát, és a toplessben történő ajtónyitást amolyan

esztétikai köszönetnyilvánításnak szánta:

így akarta meghálálni a futároknak, hogy a járvány idején is ellátták a munkájukat, másokat kiszolgálva. Nézzük a felvételt, aztán térjünk rá a reakciókra:

Hogy a videó tekintetében milyen fogadtatásra számított Rejn, nem tudni, de a reakciógombok alapján eléggé úgy tűnik, hogy az esztétikai köszönetnyilvánítás nem nyerte el az internetezők tetszését: a YouTube-on több mint kétszer annyian nyomtak a lefelé mutató hüvelykujjra, mint a like-ra.

A kommentelők is leginkább exhibicionistának nevezik a színésznőt, illetve jelzik, hogy a futárok nagy része valószínűleg sokkal jobban örült volna, ha a megrendelő a háláját borravaló formájában fejezi ki.

Maria Rejnnek egyébként nem ez volt az első extrém reakciókat kiváltó „emberkísérlete”: egy korábbi videóban a metrón túl széles terpeszben ülő férfiak ágyékát ásványvízzel locsolta le.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik