Élet-Stílus

Szex közben készített rádiós interjút egy dán újságíró, egy swingerklubban (18+)

A nő elmondása szerint anyja „viccesnek”, apja pedig „menőnek” tartotta, hogy ezt bevállalta.

A Radio4 dán rádióadó egyik riportere, a 26 éves Louise Fischer a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások után újranyitó swinger klubbokról készített egy rövid, pár perces beszámolót, és igazán belevetette magát a témába. A fiatal nő ugyanis nem csak megfigyelőként volt jelent a Koppenhága közelében található Swingland klub újranyitási buliján, hanem résztvevőként is, és szex közben készített interjút a tagokkal.

Az erről készült beszámolóból a Radio4 a Twitter-oldalán közölt részleteket, ahol jól lehet hallani a riporternő nyögéseit, és semmivel sem összetéveszthető szexhangokat. Az anyagot először a rádió reggeli műsorában adták le.


Fischer a Bild című német bulvárlapnak megerősítette, hogy az ő nyögéseit lehet hallani a felvételen, hozzátéve, hogy nem tervezte el előre, hogy le is fog feküdni a swingerklub tagjaival, az csak úgy alakult a riport készítése közben. Elmondása szerint ezzel sikerült lelazítania a mikrofonja miatt kissé ideges résztvevőket, akik eleinte nem nagyon akartak nyilatkozni neki.

A riporternő elmondta, hogy több órán keresztül volt a klubban, ahol állítása szerint az emberek sokkal kedvesebbek és udvariasabbak, mint általában a bárokban, és a férfiak úgy viselkedtek vele, hogy „istennőnek, és különlegesnek” érezte magát. Elmondása szerint élvezte a dolgot, bár nem volt élete legjobb szexelése, kész lenne újra megtenni.

Fischer közölte, hogy éppen nincsen barátja, és ez megkönnyítette a dolgot, és azt is elmondta a Bildnek, hogy szülei mit szóltak a fülledt hangulatú riporthoz:

Anyukám csak viccesnek gondolta, és nevetett rajta, apukám pedig igazán menőnek találta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik