Élet-Stílus

Erdőben gruppenszexelő nyugdíjasokra csaptak le a rendőrök

A connecticuti természetvédelmi terület kedvelt célpont a csoportos szeretkezés rajongói körében.

Hat nyugdíjast tartóztattak le az amerikai Fairfieldben – nyilvános szex miatt. A legfiatalabb közülük 62 éves.

Augusztus 9-én a connecticuti városban található Grace Richardson természetvédelmi területen razziáztak a rendőrök, és lecsaptak a 67 éves Daniel Dobbinsra, Otto D. Williamsre (62), Charles L Arditóra (75), John Linartzra (62), Richard Butlerre (82) és kedves feleségére, a 85 esztendős Joyce Butlerre.

Az öt férfi és a nő csoportos szexben vett részt.

Az interneten megtalálható titkos „városi szexkalauz” alapján a természetvédelmi terület az egyik legkedveltebb hely a szerelmeskedésre mindazoknak, akiknek unalmas az otthoni diszkréció. A rendőrségre korábban több bejelentés érkezett, hogy az erdős területen igen jelentős a szexuális aktivitás, ezért fokozottabban kezdték figyelni a környéket.

A Daily Mail brit bulvárlap szerint a buja nyugdíjasok kihallgatásuk után szabadon távozhattak, miután ígéretet tettek, hogy meg fognak jelenni a bíróság előtt. Garázdaság miatt kell majd felelniük; kettejüket emellett közszeméremsértéssel is vádolják.

Az egyik letartóztatott személlyel, Daniel Dobbinsszal már korábban is akadt dolga a hatóságoknak, 2017-ben bejelentés érkezett, hogy a férfit meztelenül látták flangálni egy parkban. A zsaruk az autójában találtak rá Dobbinsra, teljesen pucér volt, a ruhái csak rá voltak terítve a testére. Azt állította, hogy egészségügyi okokból nem visel ruhát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik