Élet-Stílus

Megszólalt a medvével szembeszálló tinilány: „Azt hiszem, anyáért tettem”

Megszólalt az a kaliforniai tinédzser, aki a kutyái védelmében szembeszállt egy medvével és elképesztő bátorságról tanúbizonyságot téve lelökte a vadállatot a kerítésről.

A 17 éves Hailey Morinico a CNN-nek arról beszélt,

annyira remegtem, nem tudtam, hogy ennyi van bennem. Még most sem tudom elhinni, hogy ellöktem egy medvét.

A lány elmesélte, a kutyák ugatására lett először figyelmes, aztán vette észre, hogy egy medve két bocsával egyensúlyoz a kerítésen. Morinico odafutott és nemes egyszerűséggel lelökte onnan a támadó állatot, majd biztonságos helyre kísérte az ebeket.

Pár pillanatom volt rá, hogy megmentsem a kutyákat és a saját életemet. Két másodpercem volt gondolkozni. Az első dolog ami eszembe jutott az volt, hogy le kell löknöm onnan a medvét

– emlékezett vissza.

Mielőtt a lány akcióba lépett volna, a medve már az egyik kiskutyát megütötte.

Ez a kutya, Valentina, veszélyben volt, és ő nagyon fontos a családom számára. Ő az édesanyám érzelmi támogatója és nem hagyhattam, hogy bármi történjen vele, mert az óriási fájdalmat okozott volna anyának. Azt hiszem, érte tettem

– fogalmazott.

A lánynak kificamodott az egyik ujja és a térdén horzsolásokat szenvedett, de az adrenalin miatt csak később kezdett el fájdalmat érezni. Szerencsére azért komolyabb baja nem esett a főhősünknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik