Élet-Stílus

“Brutális, kegyetlen és szadista.” Lapáttal verte az iskolaigazgató a hatéves kislány fenekét, büntetésből

WINK News
WINK News
A gyerek anyukája titokban készített videót a verésről egy floridai iskolában.

Nyomozást indított a helyi rendőrség egy iskolaigazgató ellen a floridai Clewiston városában, miután egy lapáttal megvert egy hatéves kislányt, büntetésül azért, mert ötvendolláros (  forint) kárt okozott egy számítógépben – jelentette a helyi sajtó. A verésről a gyerek anyja készített titokban videót.

A WINK televízió híradója megerősítette, hogy a helyi rendőrség és a gyermekvédelmi hatóság is nyomozást indított Melissa Carter igazgató, valamint egyik munkatársa ellen, aki szintén részt vett a kislány megverésében. A WINK közlése szerint Florida több iskolakörzetében is engedélyezve van a testi fenyítés alkalmazása, de ott nem, ahol az iskola található.

A család ügyvédje súlyos testi sértésként jellemezte az április 13-án történt fenyítést, közölve, hogy az igazgató „brutálisan, kegyetlenül és szadisztikusan” bánt a kislánnyal, egy „olyan fegyvert használva, ami súlyos fizikai sérüléseket okozhat”. A gyerek anyja a WINK-nek nyilatkozva kijelentette: szerinte Carter „gyűlöletből” ütötte gyermekét.

A nő elmondása szerint a verés az igazgatói irodában történt, ahova azért hívták be őt, mert lánya az iskola közlése szerint ötvendolláros kárt okozott egy számítógépben. Az anyuka elmondta, azért vette fel a verést, mert a videó nélkül senki sem hitte volna, hogy mi történt. A nő közölte:

Feláldoztam a lányom, hogy az összes szülő láthassa, mi történik az iskolában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik