Élet-Stílus

Britney Spears: A rólam készülő dokumentumfilmek eléggé képmutatóak

Image Group LA/Disney Channel via Getty Images
Image Group LA/Disney Channel via Getty Images
Szerinte ugyanolyan kizsákmányolóak, mint amilyen korábban a média volt az énekesnővel.

A februárban megjelent Framing Britney Spears című dokumentumfilm alaposan bemutatja, hogyan jutott el Britney Spears az idegösszeomlásától kezdve a gyámságig, valamint, hogy egy évtized elteltével még mindig apja teljes felügyelete alatt áll. A doku kitér arra is, hogy a kétezres évek elején milyen kizsákmányoló módon kezelte a média a női szupersztárokat, köztük Britney Spearst is, akinek mindez gyakorlatilag tönkretette az életét.

Kapcsolódó
Mit szólnál, ha nem használhatnád egyedül az internetet és a saját telefonod?
Csak mert Britney Spearsnek – közel a negyvenhez – ilyen alapdolgokhoz is engedélyt kell kérnie az apjától. Hogy miként jutottunk el a 2007-es eseményektől eddig, arról egy új dokumentumfilmből tudhatunk meg többet.

A Framing Britney Spears mellett megjelent egy másik, a BBC hasonló tematikájú dokumentumfilmje, amely a címe alapján inkább a gyámságára fókuszál, The Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservatorship címmel. A filmeket Spears maga, saját Instagram-oldalán véleményezte.

Annyi dokumentumfilm szól rólam idén, arról, hogy mások irányítják az életem… mit mondhatnék, mélyen megérint. Ezek a dokumentumfilmek nagyon képmutatóak, kritizálják a médiát, de ugyanazt csinálják? Szeretném elmondani, hogy annak ellenére, hogy volt néhány mélypont és nehézség az életemben, csodálatos időszakokból sokkal több volt

– írja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik