Élet-Stílus

Norbi Update Team: Krisztus mondta, hogy az igazság szabaddá tesz. Tán nem volt igaza?

RTL Klub
RTL Klub
A marketingcsapat hosszasan válaszolgat a kommentekre.

Schobert Norbi egy friss Fókusz interjúban beszélt a túlsúlyról, és hogy szerinte az hány kilónál kezdődik. Azóta már megírtuk, hogy különböző férfi hírességek, például Lakatos Márk, Németh Kristóf vagy Osváth Zsolt hogyan véleményezték Schobert kijelentését, mely így hangzik:

Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez »a férfi 100 kilónál kezdődik« mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál.

Kapcsolódó

Azóta az Update Low Carb nevű Facebook-oldalán folytatta gondolatmenetét egy posztban, melyben kifejtette bővebben az okfejtését.

Egy régebbi képem a melleimről. Mondás: A férfi 100 kilónál kezdődik. Értelmezés: Nem férfi aki nem 100 kg. Hú sokan vagyunk 100 alatt. Nem férfiak? Kétlem. Se centi, se kg, se vagyon nem tesz férfivá. A tetteink inkább. Ahogy kiállunk az elveinkért, szeretteinkért. 100-120 kg a vágósúly a húsiparban. Legalábbis az alja. Nem fogom feladni. Nem fogom elfogadni a világméretű elhízást. A sok szervi és covid áldozatot. Ha 100 kg színizom vagy, esetleg 190-200 centi, úgysem veszed magadra, bár e méretek sem tesznek férfivá, csak a bátorságod, kitartásod, emberséged. Jó éjt! Norbi

– írja, majd a kommentek alatt Norbi Update Team aláírással több hozzászólásra is válaszolnak. Az egyik kommentelő például leírta, hogy szerinte Schobertnek csak azért, mert „pénze van”, nincs joga megmondani, hogy mások hogy nézzenek ki és sértegetni az embereket. A Norbi Update Team csapat erre egy legalább tripla olyan hosszúságú üzenetben válaszolt, amelyben Jézust és a PC kultúrát hozták fel, valamint azt, hogy milyen káros manapság egymást óvni a kritikától:

Krisztus mondta, hogy az igazság szabaddá tesz minket! Tán nem volt igaza? Persze, hogy igaza volt, de akkor miért félünk az igazság kimondásától? A tények elhallgatása hazug világot eredményez, az olyan világban pedig az igaz embert a szája miatt üldözik! Azért félünk az igazságtól, mert kényelmetlen. Ami pedig kényelmetlen, attól feszengünk. Ha pedig valamitől feszengünk, azt megpbóláljuk legyőzni. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy az igazságot nem lehet kiírni a világból, ezért hívtuk életre a PC kultúrát, ahol egymást óvjuk a kritikától. Aztán az ilyen közegből mindig elszármazik egy Önhöz hasonló harcos amazon, aki nem érti, hogy az igazság tüzét akkor is táplálni kell, ha az fájdalmat okoz.

Egy másik, hasonló kaliberű hozzászólásra is azzal válaszolt a csapat, hogy sem Norbit, sem pedig őket nem érdekli az „alakoskodás”, valamint, ha rajtuk múlna, Magyarországra nem engednék be a „PC diktatúrát”.

De nem is érdekel minket az alakoskodás, Norbit meg főleg nem. Sőt, az elhízás kapcsán mindenki nyugodtan számítson a legdurvább kritikai észrevételekre, mert Norbi most már nincs egyedül, egy teljes csoport áll mögötte, aminek a tagjai hozzá hasonló vehemenciával képesek kritizálni a tespedt emberi viselkedést. Itt nem lesz PC diktatúra, meg túltolt érzékenykedés és nagy közös térdeplés a vérig sértett ismeretlen kövér ember szobra előtt. Ha rajtunk múlik Magyarországnál húzzuk meg a határt, de hogy ide be nem engedjük a mindenen síró – picsogó széplelkűeket, az is biztos! Üdvözlettel: Upadte Team

 

Egy régebbi képem a melleimről. 🤣 Mondás: A férfi 100 kilónál kezdődik. Értelmezés: Nem férfi aki nem 100 kg. Hú sokan…

Közzétette: Update LOW CARB – 2021. április 13., kedd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik