Videó

Kipróbáltuk az új Nespresso Vertuo-t – még az is ivott kávét, aki nem szereti, mert a crema rabul ejtette

Szerkesztőségünk egy új taggal bővült, méghozzá egy újgenerációs kapszulás kávégéppel. De hogy ne csak sima kávékóstolásról szóljon a videó, egy kihívás elé állítottuk redakciónk tagjait. Kollégánk, Marcsi, egy gyorstalpaló után tovább is adja frissen megszerzett ismereteit, majd – a pletyka terjedéséhez hasonlóan – az újonnan beavatott kolléga szintén tovább adja barista tudását egy másik munkatársunknak. Kollégáról kollégára terjednek az információk, míg végül körbe ér a sor.  

A Vertuo termékcsalád többféle csészeméretet, három különböző méretű és 27 féle típusú kávékapszulát kínál. A Nespresso Vertuo egy vadonatúj technológián alapul, melynek lényege, hogy a gép percenként négyezres fordulatszámmal préseli át a vizet a kapszulán. Videónkból kiderül, hogyan működik a kávégép, mire való a kapszulákon lévő vonalkód, és mikor melyik csészét használjuk.

Kapcsolódó
Nespresso Vertuo – a kávézás újraértelmezése otthon
Megérkezett Magyarországra is a kapszulás kávégépek új generációs csodája, a Vertuo, mi pedig kipróbáltuk. Akik szeretik a vastag, barnás árnyalatokban pompázó, ízletes crema réteget a kávé tetején, azoknak az új gép maga lesz a mennyország.
Legfrissebb videók
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik