Élet-Stílus koronavírus

Elvesztette a munkáját a lezárásokkor az anya, egy év alatt dollármilliomos lett az erotikus fotóival

Pánikolt, mi lesz vele, most meg néha nem is akar hinni a szemének.

Egyéni vállalkozó volt Gracey Kay Leedsben, fodrászként dolgozott, mikor nagyjából egy éve, a lezárások miatt nem tudott dolgozni, elveszítette a bevételeit.

Elkeseredettségében felregisztrált, az erotikus vagy még annál is bevállalósabb képeket, videókat a előfizetőiknek megmutató OnlyFansre. Előtte sose hallott az oldalról, egy barátja hívta fel rá a figyelmét, aki a lábfejéről készült képekkel keresett ott egy kis plusz betevőt – mesélte a Leeds Live-nak.

Eléggé bejött a váltás, már ha a bevételeket nézzük:

a 32 éves nő a fodrászként megkeresett évi 18 ezer fontot (7,6 millió forintot) megduplázta. Egy hónap alatt.

Először nagyon „félénk” volt az „ijesztő” új pénzkereseti módtól, de aztán belerázkódott. Mára az egyik legjobban kereső felhasználójává vált az OnlyFansnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gracey Kay (@gracey.baby69x) által megosztott bejegyzés

Eddig úgy 800 ezer dollárt (246 millió forintot) keresett, a következő hónapban eléri az egymilliót, vagyis forintban a 307 milliót, tervei szerint.

Azóta Angliából el is költözött a napfényes spanyol Alicantéba, ahol a képeivel, videóival szerzett pénzt ingatlanokba fekteti be.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gracey Kay (@gracey.baby69x) által megosztott bejegyzés

Néha meg kell csípnem magam, mert nem tudom elhinni, hogy ez az én életem. Néha csak a tengerparton ülök egész nap és a telefonomról dolgozom.

Szerinte azért lett ilyen népszerű, mert akkor kezdett bele, amikor mindenki online volt, mert nem lehetett igazán mást csinálni.

Azt is mondta a lapnak, hogy az oldal, amellett, hogy pénzt is hozott neki, önbizalmat is. Szerinte az egyik legjobb dolog, hogy az OnlyFansen nincs kor- vagy méretbeli limit. Így fordulhat elő az is, hogy vannak olyan 50-es, 60-as nők, akik annyit, vagy még többet is keresnek, mint ő. Ahogy mindenki megtalálja azt, amit szeret, az is, aki a vékony, az is, aki a molettebb nőket, ahogy az is, aki a lábakra van ráfókuszálva.

Most azt reméli, három év, és nyugdíjba is vonulhat.

Addig ugyanis annyi ingatlannal tud már kereskedni, hogy mással nem is kell foglalkoznia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik