Szórakozás

Otthagyta a munkahelyét a nagymama, ma már inkább erotikus képeket árul magáról

Az ötlet a lányától jött.

Az 59 éves Sandra Maria Brook részmunkaidőben dolgozott ápolóként, de korábban volt már gogotáncos, masszőr, személyi edző, koreográfus és kísérő is.

A lányával, Yaela Vonkkal volt nyaralni egyszer, aki elég sikeres az Instagrammon, hiszen több mint 450 ezer követője van, ahogy a legtöbbször erősen 18 pluszos tartalmakról ismert OnlyFansen is rengeteg előfizetője. Valami ilyesmikből él meg a lány:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yaëla Vonk (@yaela_vonk) által megosztott bejegyzés, Máj 29., 2020, időpont: 6:04 (PDT időzóna szerint)

Együtt béreltünk egy villát Portugáliában. Yaela ekkor jobban belement a részletekbe az online munkájáról, de csak beszélgettünk róla. Örültem, hogy rengeteg pénzt tud keresni a virtuális világban. Büszke voltam rá, de nem gondoltam, hogy ez nekem is sikerülhet

– mondta Brook a Mirror szerint.

Aztán eljött a búcsú ideje, Brooknak felajánlottak egy munkát Angliában, de Vonk lebeszélte róla, és mondta neki, hogy maradjon vele Portugáliában.

Felajánlotta, hogy megtanítja, hogyan kell pénzt csinálni, hogyan kell elkészítenem a saját videóimat, képeimet. Átgondoltam, aztán igent mondtam rá.

Nem csak a pénz miatt döntött így, hanem mert így többet lehet együtt a lányával és az unokájával is. Vonk ahogy ígérte, megtanította neki hogyan készítse el a felvételeket, de elvitte edzőterembe, kozmetikushoz, fogorvoshoz is.

A terv az volt, hogy az OnlyFansre akkor tér majd át, ha az Instagramon már lesz 5000 követője, de végül a történelem, pontosabban a koronavírus-járvány közbeszólt, és már 3000 követőnél elindította.

Arra gondoltam, hogy sok ember lesz most otthon és több szórakozásra van szükségük, mint valaha.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bibi brook (@bibibrook) által megosztott bejegyzés, Ápr 29., 2020, időpont: 4:04 (PDT időzóna szerint)

És elég nagy sikere is van a nagymamának, egy hónap alatt a korábbi munkájához képest a háromszorosát is megkeresi, ami úgy 1500 euró, vagyis több mint félmillió forint.

De azon már ő is meglepődött, hogy a legnagyobb rajongói a 35 év alatti korosztály. „szeretek velük beszélgetni, a legtöbben nagyon kedvesek, és jóképűek”.

Úgy tűnik, sok rajongó szereti a seggemet – amit tanulok minél előnyösebben megmutatni – és a talpamat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bibi brook (@bibibrook) által megosztott bejegyzés, Jún 9., 2020, időpont: 2:54 (PDT időzóna szerint)

Brook szeret csak beszélgetni is velük, mert a legtöbben aranyosak vele, de néha elnézi, és nem mindenki olyan kedves. Volt például olyan, aki arra akarta rávenni, hogy a lányával csináljanak közös jelenetet.

Az anya-lánya fantázia működik az erotikus jeleneteknél, de tisztáztam, hogy mi ilyet sosem fogunk csinálni. Természetesen megértjük, hogy ha mi együtt csinálunk egy videót vagy egy képet, az működik, szóval igen, néha mindketten erotikusan fogunk felöltözni, és igen, értjük, hogy ez a fantázia az agyakban továbbgyűrűzik.

De nem Brook és nem Vonk fejében, a nagymama szerint nekik teljesen normális kapcsolatuk van egymással. Együtt élnek, együtt vezetik a háztartást, a nagymama viszi a gyereket az iskolába, és azokkal lehetnek, akik a legfontosabb számukra. „Egy bőröndből élek anélkül, hogy egy főnök rabszolgája lennék” – mondta Brook.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bibi brook (@bibibrook) által megosztott bejegyzés, Jún 18., 2018, időpont: 2:33 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik