Élet-Stílus koronavírus

Egy évig élt a ház mellett álló lakókocsiban a covidos betegeket kezelő doktornő

YouTube/KSDK News
YouTube/KSDK News

A St. Louis városában található Barnes-Jewish kórház intenzív osztályán dolgozó Dr. Tiffany Osborn egy éven át nem járt családja házában. A covidos betegeket kezelő orvos tavaly márciusban ugyanis kiköltözött a házból, egy, a garázs előtt felállított lakókocsiba, hogy megvédje családját a koronavírustól – írta a CNN.

Nem gondoltam volna, hogy egy évig leszek a lakókocsiban – mondta a doktornő a CNN-nek, miután köszönhetően a neki beadott oltásnak, egy évvel később végre visszaköltözhetett a házba, hogy újra együtt éljen férjével, 19 éves lányával és 15 éves fiával. Akikkel az elmúlt egy évben csak lakókocsi mellett tudott találkozni, biztonságos távolságból beszélgetve.

A nő férje, Jeff Osborne elmondta, hogy nagyon büszke a feleségére, és katonaként úgy tekintett a lakókocsis időszakra, mintha nejét a covid elleni harc frontvonalába vezényelték volna. Ő pedig azt tekintette a feladatának, hogy biztosítsa, felesége sikeresen tudjon segíteni annyi embernek, amennyinek csak lehet.

Dr. Osborne végül úgy érezte, hogy beoltva már biztonságosan tud visszaköltözni a családjához, de még így is elővigyázatos: a cipőjét a garázsban hagyja, átöltözik és zuhanyozik, mielőtt belép a házba.

A lakókocsit pedig eladták. Mint mondták, nagyon boldogok voltak, amikor megszabadultak tőle, tekintve, hogy milyen nehéz időszakra emlékeztette őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik