Élet-Stílus

Kirúgatta a többi anyuka az erotikus fotókat posztoló nő gyerekeit a suliból, de végül ő nevethet

Sorracha Natvongsakul / EyeEm / Gettyimages - Illusztráció
Sorracha Natvongsakul / EyeEm / Gettyimages - Illusztráció
A felháborodott anyukák most még dühösebbek lehetnek.

A kaliforniai Crystal Jackson egy csapásra szinte az egész világon ismert lett, miután kirúgta a gyerekeit egy katolikus iskola, mert az anyuka az OnlyFans erotikus oldalon szexi fotókat és videókat oszt meg magáról. A nő gyerekeit azután csapták ki a suliból, hogy az oda járó tanulók szülei tudomást szereztek a nő hobbijáról, és az anyukák zaklatni kezdték.

Azonban végül a neten Tiffany Poindexter néven ismert nő az, aki nevethet. A nagy hírverésnek köszönhetően ugyanis népszerűsége az egekbe szökött, és ezzel együtt annak a pénznek a nagysága is, amit az OnlyFans oldalán keres – mondta el a nő a LADBible című brit bulvárlapnak.

A nő elmondása szerint már naponta megkeres százezer dollárt, azaz nagyjából 33 millió forintot az oldalon. Annyi pénz üti a markát, hogy egy részét már eladományozza, mert közlése szerint „nem a pénzért csináljuk”, és „erre a sok pénzre nincs szükségünk”.

Jackson korábban elmondta, hogy „nem a pénzért kezdett el erotikus fotókat megosztani magáról, hanem csak azért, hogy izgalmasabbá tegye a házasságát”, miután a 44 éves nő elkezdte úgy érezni, hogy már nem számít szexinek. Először egy bikinis képet tett közzé róla férje a Redditen, és az olyan nagy sikert aratott, hogy az emberek még többet kértek, és ezért hozták létre férjével a nő OnlyFans oldalát.

Arról a nő elmondása szerint egyetlen egy ismerősük sem tudott, de végül a gyerekeik iskolájából az egyik apuka rábukkant az oldalára, és elterjedt, hogy mit csinál. Tiffany férje, az erotikus tartalmakat fotózó és videóra rögzítő Chris úgy véli, hogy sok férj nézegethette az interneten Tiffany profilját – ezért haragudhattak meg a feleségek.

Kapcsolódó
A katolikus iskola kirúgta a gyerekeket, mert az anyjuk az interneten vetkőzött
A vallásos iskoláknál nem fér bele, ha egy szülő mutogatja a bájait az interneten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik