Szórakozás

A katolikus iskola kirúgta a gyerekeket, mert az anyjuk az interneten vetkőzött

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
Az erotikus munkát vállaló asszony szerint azért távolították el az egyházi iskolából a gyerekeit, mert a nők utálatosan viselkednek egymással szemben.  

Egy kaliforniai nő szexi fotókkal és videókkal keres pénzt az interneten, ám arra nem számíthatott, hogy ezzel negatívan befolyásolja gyermekei tanulmányait – írta meg a Fox32.

Crystal Jackson szerint három fiát kizárták a Sacred Heart Iskolából. A nő – mint oly sokan mások – az OnlyFans nevű erotikus oldalon dolgozik. Elmondása alapján annyira jól csinálja, hogy havonta több mint 44 millió forintnak megfelelő összeg üti a markát. Tavaly az egyik apa – akinek szintén a vallásos intézménybe jár a gyereke – rátalált az asszony pucér képeire, majd értesítette a többi szülőt, akik arra kérték a katolikus iskolát, hogy távolítsák el a nő fiait.

Az iskola közölte, fenntartják a jogot, hogy kirúgják a gyerekeket, ha olyasmit tapasztalnak, ami nem egyeztethető össze az értékrendjükkel. A meztelenkedő anya elfogadta a döntést, ugyanakkor azt panaszolta, hogy nem reagáltak a válaszüzenetükre.

Jackson reméli, hogy története megosztásával arra ösztönzi majd a nőket, hogy legyenek egymással kedvesebbek, és úgy bánjanak másokkal, ahogyan szeretnék, hogy velük is bánjanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik