Szórakozás

Zaklatják az iskolások szülei az interneten vetkőző anyát

Axel Bueckert / Getty (illusztráció)
Axel Bueckert / Getty (illusztráció)
A kaliforniai nő képeit elküldték az igazgatónak.

Az iskolai zaklatás egészen új formájáról írnak a lapok egy kaliforniai eset után: ezúttal nem az intézménybe járó gyerekekbe, hanem anyjukba kötöttek bele – más szülők.

Tiffany Poindexterről van szó, egy 44 éves anyáról, aki Mrs Poindexter néven ismert az OnlyFans  oldalon, és az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mrs. Poindexter (@the.real.mrs.poindexter) által megosztott bejegyzés

A kaliforniai szülők az ilyen (illetve az ennél erősebb, OnlyFans-os előfizetőknek szánt) fotók (és videók) miatt akadtak ki Poindexterékre. A profilja szerint informatikus, IT-vezető Tiffany elmondása szerint a legkevesebb, hogy undorítónak nevezik őt más szülők, de ráadásul

kezdeményezték, hogy a három Poindexter-gyereket csapják ki az iskolából. Kinyomtattak néhány fotót Tiffany profiljáról, és elküldték az intézmény igazgatójának

– de mint a New York Post cikkéből kiderül, az iskola vezetője nem érezte úgy, hogy ez az ügy az iskolára tartozna, így nem avatkozott be semmilyen szinten.

Tiffany férje, az erotikus tartalmakat fotózó és videóra rögzítő Chris Poindexter úgy véli, hogy sok férj nézegethette az interneten Tiffany profilját – ezért haragudhattak meg a feleségek. Természetesen a felháborodás ellenére nem fognak leállni a képek, videók gyártásával, már csak azért sem, mert az OnlyFans oldalon Tiffany nagyjából havi 150 ezer dollárt (44 millió forint) keres a képekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik