Élet-Stílus

Az interneten vetkőznek, a pénzből a nélkülözőknek adományoznak

Gina Stewart és Sara Falcón Retali a szexi képeikért kapott pénzzel akarják megszüntetni a szegénységet.

A heti 18 millió forintot kereső, az OnlyFans-en a textilt ledobó modellek adományokkal segítik a rászorulókat. A közösségi oldalon felnőtt tartalmak találhatóak, ahol a felhasználók havi díjat fizetnek a videók és képek megtekintéséért – számolt be a Daily Star.

Sara Falcón Retali és „a világ legszexibb nagymamája”, Gina Stewart, a világ legszexibb nagymamája bevételeiknek egy jelentős részét élelmiszerek, gyógyszerek és ajándékok vásárlására fordították. A két szépség karácsonykor is óriási pénzeket költ a szegénység felszámolására.
Falcón Retali a jövedelme 20% -át az állatvédelemre, a nehézségekkel küzdő emberek ruháinak megvásárlására és hazája, Venezuela támogatására fordítja. Közel 1 millió 800 ezer forintot küldött az országába. A nő így nyilatkozott az adakozásról:

Szeretek segíteni. Tudom, hogy vannak emberek, akiknek nincs pénzük ételre, és nem tudják, mit tegyenek. Az állatok sorsa hasonlóképpen fontos számomra. Ha egy állat beteg vagy megsérült, azonnal orvoshoz szaladok vele.

A modell abban reménykedik, hogy a tevékenységüknek köszönhetően a jövőben kevésbé nézik le a meztelen képeiket áruba bocsájtó embereket.

Stewart is imádja az állatokat, ráadásul az ausztrál bozóttüzek károsultjainak nagyjából 55 millió forintnyi összeget utalt. Az ünnepekre egy félmeztelen naptárral készül, a fotókból befolyó összeget szintén a mélyszegénységben élőknek ajánlja fel.

A világjárvány miatt a munkanélküliség is nagyobb lett, és sokan éheznek. Nem tudom, mennyi pénzt sikerül összegyűjteni, de remélem, hogy minél többet

– mondta Stewart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik