Élet-Stílus

Lánykérésnek nézett ki, de csak gonosz „poén” volt – TikTok videón az átverés

Ezrek bírálják a viccesnek szánt húzást.

Egy amerikai nő valószínűleg már bánja, hogy megosztotta élete „majdnem” legfontosabb pillanatát megörökítő videót.

Hannah Luck a TikTokra töltötte fel a felvételt, amin látható, amint barátja, akivel hat éve együtt vannak, letérdel elé egy ékszeres dobozzal. Mutatjuk:

@hannnluck

##abc ##fyp ##HolidayTreats ##waittilltheend ##lastchristmas ##123 ##itsfunny

♬ Rocket Man - Taron Egerton

Igen, a srác egy fülbevalót adott át ilyen módszerrel. A videót több mint 1,3 milliószor látták, és több ezren írtak hozzá kommenteket, a legtöbben azt, hogy ez ez rendkívül gonosz húzás volt a férfi részéről, és egy ilyen után azonnal szakítani kellett volna vele.

Ugyan a videó mellett látható a #lastchristmas azaz a #tavalykarácsony címke (tehát a felvétel 2019 karácsonyán készült, most csak az „évforduló” miatt osztotta meg Hannah), mégis sokakat megdöbbentettek a nő következő posztjai, amiken a pár közös emlékeit ábrázoló fotók szerepelnek, és még meghökkentőbb volt az a videó, amiből kiderül, hogy amúgy 2020 márciusában a srác megkérte a kezét, és igent mondott neki.

A legutolsó videóban pedig arról beszél, hogy nem érti, miért utálják ennyien a párját, ők csak szeretnek viccelni egymással, és ez a 2019-es lánykérés is csak egy ilyen humoros pillanat volt közös életükben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik