Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: „Amikor bemutatott a szüleinek, jöttem rá, hogy egyszer lefeküdtem az apjával”

Hétről hétre beszámolunk a tavaly ilyenkor a legtöbb olvasónkat érdeklő anyagunkról, így teszünk most is. Ezek a cikkek mentek nagyot 2019 11. hetében.

A Guardian szexuálterapeutájának rovatában jött elő egy nem mindennapi történet. Egy férfi számolt be arról, hogy meg akarta kérni barátnője kezét, erre pedig legjobb pillanatnak az tűnt neki, mikor megismerkedik a nő szüleivel. Átmentek ebédelni a szülőkhöz, és ekkor esett le a férfinek, ő évekkel korábbról ismeri az apát.

Tavaly ilyenkor vettük észre Hasulyó János – még Andy Vajna halála előtt készült – videóinterjúját Vajna Tímeával. Beszélnek benne többek közt bozóttüzekről, Hollywoodról, melegekről, a gyerekvállalásról, meg közpénzről is.

Vajna Tímea: Amerikában mindenki felszínes, rosszul vagyok az amerikai picsáskodásoktól
Két hónappal férje halála előtt adott egy izgalmas és nagyon hosszú interjút.

A kaliforniai Halál-völgyet, vagyis a Death Valley-t leginkább arról lehet ismerni, hogy a világ egyik legszárazabb és legforróbb helye, ezzel szemben tavaly ilyenkor egy fotós valami egészen mást tapasztalt.

Hatalmas tó jelent meg a világ legpokolibb sivatagában
A becslések alapján a tó hossza a 16 kilométert is elérhette.

Az új-zélandi hatóságok a biztonsági öv fontosságára akarták felhívni a figyelmet egy igencsak drasztikus fotósorozattal. A képeken olyan férfiakat fotóztak le, akik noha bekötötték magukat, még így is elég látványos sérüléseket szenvedtek. Mi lett volna, ha nem csatolják be magukat?

Az alábbi cikkben található videó egy sasfészket mutat télen. Nem nagyon látszik semmi, csak ahogy a fészket belepte a hó, és ahogy esik még rá az utánpótlás, aztán egyszer csak a 35. másodpercben…

Erika Rae Ritschard állítja, a mellimplantátumai tették szorongóvá és depresszióssá, valamint más problémákat is okozott neki. 1,8 millió forintnak megfelelő fontért ki is vetetett. Azonnal jobban lett.

Olyat mutatott a szilikonját kivetető nő, amit nagyon kevesen
Nagyon rosszat tett az egészségének az implantátum, és miután kiszedette, azonnal jobban lett.

Kiemelt kép: Getty Images/Virojt Changyencham

Ajánlott videó

Olvasói sztorik