Élet-Stílus

Undorító dolgot művelt az expornósztár az arcmaszkjával

Megosztja a kommentelőket a kérdés, hogy megrendezett-e Mia Khalifa kutyakakis videója.

Ami egészen biztos: Mia Khalifa az egyik legismertebb pornós a világon, úgy, hogy már rég nem a szakma képviselője, ráadásul csak rövid ideig tevékenykedett a szektorban, és már azt is megbánta.

Ami előtt viszont értetlenül áll a világ internetező közössége: az a videó, ami a napokban felkerült a TikTokra a libanoni-amerikai médiaszemélyiségről. Mia Khalifa bizarr utcai megmozdulása Benny Blanco zenész-producer (cseppet sem mellékesen: 500 ezres követőtáborral rendelkező) TikTok-oldalán látható.

A videón a következő látható: az expornós sétáltatja a kutyáját, az eb kitol egy kakit, amit Khalifa a szájmaszkjával vesz fel. Már ez is kemény, de ami utána jön, az a legerősebb része a produkciónak:

@itsbennyblanco

i just saw @miakhalifa put poop on her face

♬ original sound - benny blanco

A kommentelők egy része elhiszi, hogy Mia Khalifa valóban visszahelyezte arcára a kutyaszartól bűzlő védőmaszkot (a Sun cikke szerint ő maga csak annyit reagált a kérdésre, hogy legalább nem maszktagadó), míg a hozzászólók másik csoportja úgy véli, hogy megrendezett eseménysort láthatunk, véleményüket azzal támasztják alá, hogy nem túl életszerű, hogy valaki az utcán sétálva rögzít egy ilyen történést. Szerintük a két ismert médiaszereplő összejátszott egy kis lájknövelés és hírverés érdekében.

Ha ez utóbbi az igaz, akkor is kimondható, hogy bevált a tervük.

 

 

Kapcsolódó
Maszkviselés egy füllel: ritka betegségre hívja fel a figyelmet egy TikTok-használó
Az amerikai lánynak egy rendellenesség miatt nem alakult ki jobb füle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik