Élet-Stílus

Már másfél millióan kérik, hogy a múltját megbánó Mia Khalifa pornóvideói tűnjenek el az internetről

Bár csak három hónapon át dolgozott a felnőttfilmes szakmában, és mindössze tizenegy videója készült, Mia Khalifa a világ egyik leghíresebb pornósa. Nemrég azonban ráébredt, hogy nagyon nem szeretne az lenni.

Mia Khalifa megbánta, hogy hat évvel ezelőtt, 21 éves korában belekóstolt a pornózásba, és többször óva intette már a fiatal lányokat, hogy elkövessék ugyanazt a hibát, amit ő.

A libanoni-amerikai nő azt mondja, élete végéig kísérteni fogják a videói, ezért szeretné, ha azok végleg eltűnnének az internetről. Khalifa, aki azóta sportkommentátorként dolgozik, és az Instagramon 21 millió követővel rendelkezik, petíciót indított, hogy elérje a célját. Az ügyét már több mint másfél millió ember támogatja – írja a LadBible című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The petition is almost at 1.5 Million signatures 🥺😭♥️ Working on the hand-written “thank you” notes for y’all right now 💌✍️ link is in my bio!

Mia K. (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés, Jún 30., 2020, időpont: 2:37 (PDT időzóna szerint)

Khalifa azt mondja, ő mindössze 12 ezer dollárt (kb. 3,7 millió forintot) keresett a videóival, melyekkel a PornHub és a BangBros dollármilliókat kaszáltak. Az egyik videójában hidzsábban szerepelt, amiért halálosan megfenyegette az ISIS terrorszervezet. Folyamatos terápiára szorul a zaklatások és a stressz miatt, ami a pornós múltja miatt éri.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mia K. (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2020, időpont: 9:27 (PDT időzóna szerint)

Khalifa többször próbálta megvásárolni pornóvideóit, hogy eltüntethesse azokat az internetről, a jogtulajdonosok azonban ellenállnak. Mivel hatalmas, tőkeerős cégekről van szó, Khalifa meg sem próbál bíróságra menni, mert azzal szerinte csak annyit érne el, hogy tönkretenné magát anyagilag.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik