Élet-Stílus

Beperelte államát a legjobban fizetett amerikai prostituált, a bordélyházak bezárása miatt

Alice Little / YouTube
Alice Little / YouTube
A koronavírus-járvány miatt tavasz óta zárva vannak a nevadai bordélyházak.

Pert indított Nevada állam ellen az Egyesült Államok legjobban fizetett prostituáltjaként ismertté vált Alice Little, hogy engedélyezzék a koronavírus-járvány miatt tavasszal bezárt bordélyházak újranyitását – jelentette a helyi sajtó. Steve Sisolak kormányzó márciusban döntött a bordélyok bezárásáról, és bár május végén újranyithattak az éttermek és a bárok, valamint a masszázs- és tetoválószalonok is, a bordélyházaknak ezt nem engedélyezték.

Az ír származású Alice Little szerint a kormányzó döntés nélkülöz mindenféle racionalitást, és érthetetlen miért nem engedélyezi a bordélyok újranyitását, miközben több más olyan vállalkozás is működhet, ahol közeli kapcsolatba kerülnek egymással az emberek.

Nevada az egyetlen amerikai állam, ahol legális a prostitúció, de ott is csak tíz megyében, és csak és kizárólag a szabályoknak megfelelő módon működő bordélyházakban, ami csak hét nevadai megyében található. A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozási intézkedések különösen nagy pénzügyi gondot okozott a bordélyházakban dolgozó szexmunkásoknak, akiket jellemzően szerződéssel, vállalkozóként dolgoztatnak, és emiatt nehezen tudtak csak pénzügyi segélyért folyamodni.

Little 2016-ban kezdett el prostituáltként dolgozni, és állítása szerint 2018-ban már egymillió dollárt, azaz majdnem 300 millió forintot keresett.

Kapcsolódó
Milliókat keres az 51-es körzet lerohanásán a legismertebb amerikai prostituált
Földönkívüli élményt nyújt a földönkívüliekért rajongó embereknek.

Nevada állam kormányzója a helyi sajtónak nyilatkozva korábban azt mondta, a bordélyházak újranyitása egyelőre nem a legfontosabb dolog, amivel foglalkozik a hivatala. Alice Littel keresetére a kormányzói hivatal nem reagált. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik