Szórakozás

Ugyanabban a szexbordélyban dolgozik a leszbikus házaspár

A szexmunkával kapcsolatban olyan sok az előítélet, és én sose gondoltam volna, hogy a szexmunka lesz az a dolog, ami ilyen magabiztossá tesz minket és megerősíti a kapcsolatunkat

– mondta a Vice videójában Kayden Blake, aki párjával, Violet Vause-szal az első olyan házaspár, akik nyíltan vállalják, hogy egy bordélyházban dolgoznak.

A Sherry’s Ranch nevű helyen működnek, ami egy legális nevadai bordély, kvázi a sivatag közepén. Blake és Vause egy hónapban általában két hetet tölt itt, aztán hazamennek, ami annyit jelent, hogy a macskáikkal (négy is van nekik belőle) foglalkoznak és netflixeznek.

A pár nyolc éve van együtt és nagyjából két éve kötötték össze az életüket. Egy közös barátjukon keresztül ismerték meg egymást, de senki se gondolta volna, hogy együtt is maradnak, mert eléggé ellentétei egymásnak.

Sokan azt gondolják, hogy párként dolgozni a szexiparban, féltékenységet szül, de ez nálunk nem igazán van így, mert ismerjük egymás határait, hogy mi oké és mi nem. És nem csak egymással, hanem más nőkkel és kliensekkel szemben is.

Vause úgy került az iparba, hogy elköltözött a szüleitől és munkára volt szüksége. Több mindent kipróbált, aztán a webcam szexnél kötött ki. De rossz volt a stúdióban, ezért kilépett, és Blake-kel úgy döntöttek, közösen kezdik újra a webcamezést.

Ami be is jött nekik, aztán pedig Nevadába költöztek, hogy élőben csinálják. Több bordélyt is megnéztek, de végül a kritériumaiknak leginkább a Sherry’s felelt meg.

Azt mondtuk, tegyünk egy próbát, nézzük meg milyen ez. És mi beleszerettünk.

A bordélyban többféleképpen lehet nőkkel találkozni. A kliens vagy a bárba megy, ahol odamennek hozzá a lányok, vagy van egy szoba, ahová az összes elérhető lányt felsorakoztatják nekik.

A Sherry’s-t azért is választották, mert ha valaki odamegy dolgozni, akkor az első, hogy egészségügyi vizsgálatoknak vetik alá, és míg ott vannak –Blake-ék két hétig – addig nem is hagyhatják el az épületkomplexumot, „ami a biztonságunk érdekében van”. Majd hetente újra teszteken kell átesniük.

Ebben a bordélyban ráadásul a drogokat sem tolerálják, így mikor megérkezik egy szexmunkás át is vizsgálják a csomagjait. Ami Blake-nek és Vause-nak azért is fontos, mert mielőtt a szexiparba kerültek, mindkettőjüknek voltak drogproblémái, ami tönkre is tette a családi kapcsolataikat. Ezért vállaltak el minden munkát, hogy legyen elég pénzük újrakezdeni, és tisztának maradni, ami akkor sikerült végül, mikor szexmunkások lettek.

Munkájuk miatt nyitott kapcsolatban élnek, ami nem mindenkinek sikerül, de Blake szerint azért nem, mert nem minden pár őszinte magával, meg kell húzni a határokat, és akkor sikerülhet.

»Jó, lefeküdhetsz vele, de nem érezhetsz iránt semmit!« Ez teljesen irreális! Ha valósan akarod nézni, akkor azt mondod, hogy tudom másokkal is lefekszel, azt is tudom, hogy valamilyen szinten érezni fogsz iránta valamit – remélem is, hogy legalább kedveled, és nem olyannal szexszelsz, akit ki nem állhatsz

– magyarázta, Vause szerint pedig a egy másik fontos dolog, hogy mindig őszinték legyenek egymással, mert ha egyszer valamit titokban tart az egyikük, akkor a titokból, titkok lesznek és még több és még több.

Nem szabad attól tartanod, hogy a partnered talál valakit helyetted, aki boldogabbá teszi, mint te. Mert akkor te sem vagy elég biztos abban, hogy erre az egészre képes vagy. Vagy, ha ez mégis előfordulna, akkor el kell fogadnod, hogy ő így boldogabb

– mondja Blake, aki hozzáteszi, ez nem jelenti azt, hogy ha valakiről azt látja, ő boldogabbá tenné Vause-t, az egyben azt is jelenti, hogy nem harcol meg érte.

Nem tervezem, hogy abbahagyom a szexmunkát a közeljövőben. Nem akarok az egész életemre prostituált maradni, de ez valami olyan, amit kellemes nekünk, és boldogok vagyunk, hogy ezt tesszük

– nyilatkozta Vause, majd a videó végén Blake ehhez hozzátette:

Ez a mi normalitásunk. Szerintem az a különbség köztünk és más párok között, hogy mindketten nagyon őszinték és nagyon is tudatában vagyunk annak, kik vagyunk.  Nem szégyellem, hogy ki vagyok, és azt se szégyellem, hogy ő ki.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik