Élet-Stílus

Másodállásban prostituáltként dolgozik az amerikai ügyvédnő, és a férje nem bánja

Katherine Sears, a 30 éves, iowai védőügyvéd három éve másodállást vállalt. Prostituáltként kezdett el dolgozni egy bordélyban, a nevadai sivatagban. Azt mondja, bár a pénz is csábító, hiszen három hét alatt 55 ezer dollárt (több mint 16 millió forintot) is megkeres, elsősorban azért vágott bele az új karrierjébe, mert imádja a szexet.

Katherine egy amerikai tévécsatornának mesélt kettős életéről, mert szeretné, enyhíteni a szexmunkát övező negatív attitűdöket – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Azt hiszem, minél többet beszélünk róla, annál több esélyünk van a dekriminalizációra, amire mindannyian törekszünk.

Az ügyvédnő három hetekre utazik Nevadába, ahol legális a prostitúció. Ezt az időt végigdolgozza, napi 10 – 15 vendéget fogad, és órákat kell eltöltenie a felkészüléssel is. A szex minden esetben kölcsönös beleegyezésen alapul, nem kell olyan vendégekkel elmennie, akikkel nem akar.

Katherine-nek és a férjének négy hónapja született meg a kisfiuk, a nő ezért egy időre szünetelteti a szexmunkát. Amikor pedig nem a kisfiával van, a szintén védőügyvéd férjével közös jogi cég fejlesztésén dolgozik.

Amikor a férjét arról kérdezik, mit szól hozzá, hogy a felesége prostituáltként dolgozik, azt mondja, nem igazán érdekli. Egyrészt, mert Katherine már szexmunkás volt, amikor egy jogi iskolában megismerkedtek, másrészt, mert a prostitúcióra mindketten úgy tekintenek, mint bármilyen másik munkára.

Azt hiszem, sok ember úgy ítéli el a prostitúciót, hogy nem is tudják pontosan, mit ítélnek el. A prostituáltak emberek. Többen közülük a legjobb emberek, akiket ismerek. A társadalom mégis lealacsonyítja a szexuálisan nyitott nőket. Megvan a véleményük arról, hogy milyennek kellene lenned, és ha nem olyan vagy, azt gondolják, rossz ember vagy. Azt hiszem, nagyon sokat kellene fejlődnünk ezen a téren

– mondja Katherine.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik