Élet-Stílus

Idegen férfihang szólalt meg a sötétben a babamonitorhoz kapcsolt telefonról

Rémálomszerű pillanatokat élt át az ausztrál család.

Rettenetes élményről számolt be egy ausztrál anya.

A melbourne-i Kiara harmadik gyereke, a kis Zicko koraszülöttként jött világra, és néhány hete aludt otthon, a saját szobájában. A szülei babamonitort szereltek a bölcső fölé, hogy éjszaka is tudják figyelni.

Október 29-én az anya letette aludni a kisfiát, majd maga is ledőlt férje, Daniel mellé. A férfi már aludt, tök csönd volt és vaksötét, amikor a nő a következő szavakat hallotta kristálytisztán, mély férfihangon:

Mmmm… cuki gyerek.

Kiara kővé dermedt. Megszorította párja karját, hogy felébressze; ezek után a férfi átnézett minden egyes szobát, de az anya meg volt győződve róla, hogy a hang telefonból jött, amit egy mobilalkalmazással kapcsoltak a babamonitorhoz.

A Sun brit bulvárlap cikke szerint a szülők azzal a lendülettel kapcsolták ki a bébiőrt, és azonnal letörölték az appot. A nő azt mondja, hallottak már ilyen esetről, de úgy gondolta, leginkább a filmekben történhet ilyesmi. Pedig különös elővigyázatossággal választották ki a babamonitort, és az összes létező jelszót is átírták, hogy nehogy bárki illetéktelenül bele tudjon mászni a rendszerbe.

Az eset után Kiara már máshogy gondol arra a korábbi alkalomra, amikor fura zajokat hallott kiszűrődni a babamonitorral összekötött telefonjából.

A bébiőrt visszavitték a boltba, de a cégtől egyelőre semmilyen információt nem kaptak arról, hogy miként hatolhatott be valaki a rendszerükbe.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Horrorba illően rémítette meg a családot az okoscsengőt meghackelő zaklató
A walesi otthont megfigyelték a rendszeren keresztül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik