Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: hazaengedték az arc nélkül született babát

Ahogy minden hétvégén, most is összegyűjtöttük, hogy mi érdekelte olvasóinkat leginkább pontosan egy évvel ezelőtt. Talán a száraz november miatt, de a kokainos cikkeink nagyon népszerűek voltak.

A tavaly és a mostanában legolvasottabb cikkeinket összehasonlítva nehéz nem azt gondolni, hogy régen minden jobb volt. De fel a fejjel, minden nappal egyre közelebb a járvány vége, bízzunk benne, hogy egy év múlva ilyenkor már csak egy kellemetlen emlék lesz az egész.

Olyan nagy volt az érdeklődés egy teljesen átlagos amerikai ingatlan iránt, hogy az eladásával megbízott ügynökség kénytelen volt közbeavatkozni. A hirdetés egy fotó miatt lett hihetetlenül népszerű, ami a konyhában készült.

A „Lottós fajankó” becenevet kapta Nagy-Britanniában Mickey Carroll, aki 2002-ben, 19 évesen 9,7 millió fontot (mai értékén 3,8 milliárd forintot) nyert. Aztán élete legboldogabb évei következtek, amik a haverok, a drogok, az alkohol és a prostituáltak körül forogtak. Később azonban jött a nehéz kijózanodás.

A nőgyógyász hanyagsága miatt arc nélkül született meg egy gyermek 2019. október 7-én, Portugáliában. A babát negyven nappal később engedték ki a kórházból, de az orvosok nem sok esélyt adtak neki a túlélésre.

Új takarítót keresett a brit királyi család. Ahogy sejteni lehet, nem egy átlagos állásról volt szó.

Az utóbbi években, főleg Amerikában népszerűek lettek a nembejelentő bulik, melyeken a leendő szülők bejelentik a meghívottakkal együtt tudják meg, fiú vagy lány utódjuk születik majd. A legtöbben persze nem elégszenek meg azzal, hogy egyszerűen bemondják a nemet, hanem kitalálnak valami látványos showelemet a bejelentésre. Ebben a műfajban ért csúcsra tavaly Pagie Ginn youtuber.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Mayte Torres / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik