Szórakozás

Fingással jelentette be születendő gyermeke nemét a youtuber

Miközben nem is terhes, az egész csak vicc volt.

Amerikában – és még a világ némely pontján – népszerűek az úgynevezett gender reveal partyk, amik arról szólnak, hogy a babát váró pár meghívja a barátokat, rokonokat, és nagy csinnadratta közepette (általában trükkös, vicces módon) rózsaszín vagy kék szín felvillantásával bejelentik a megszületendő gyermek nemét.

Az utóbbi időben nem egyszer végződött tragikusan – de legalábbis nem az elképzelések szerint –nembejelentő buli: októberben egy iowai eseményen házilag készített bombával kívánták fellibbenteni a fátylat, az egyik családtag nem élte túl a robbanást,a napokban pedig Texasban egy rózsaszín vízpermetet locsolni hivatott kisrepülő lezuhanásával ért véget a hepaj (ott szerencsére nem halt meg senki).

Egy ismert youtuber, Paige Ginn ezekhez képest veszélytelen, ugyanakkor kétségkívül látványos módját választotta a születendő baba nemének bejelentésére. Fingással.

Az egészben a legszebb, hogy a 25 éves nő – akinek munkásságát 48 ezer feliratkozó kíséri figyelemmel a YouTube-on, az Instagramon pedig közel 300 ezren követik – valószínűleg nem is várandós, csak ezzel a kis poénnal kívánt reflektálni az egyre inkább elharapózó gender reveal-őrületre. Paige Ginn rendszeresen szerepelteti a fenekét a képeken és a videókon, és a fingós tematika sem most először került nála terítékre.

Három évvel ezelőtt még abból csinált viccet, hogy hatalmasakat taknyolt a nagy nyilvánosság előtt.

Imádjuk a nőt, aki mindenhol pofára esik
Képtelenség eldönteni, hogy az esések viccesebbek, vagy a szemtanúk reakciói.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik