Élet-Stílus

Videón az év legdurvább felmondása: áruházi hangosbemondóba káromkodta bele panaszát

Nem finomkodott a texasi Walmart-alkalmazott.

Egy texasi Walmart-áruház alkalmazottja olyan látványosan mondott fel, hogy a világsajtóban is a hangos búcsújáról írnak.

Shana Ragland a szupermarket hangosbemondójába beszélve üzente meg kollégáinak és főnökeinek – nem akármilyen stílusban –, hogy elege van.

Minden Walmart vásárló, munkatárs és menedzser figyelmébe! Shana vagyok a kettesből, és csak azt szeretném mondani, hogy Henry egy rasszista büdös pöcs

– így kezdi a közérdekű közleményt, majd folytatja kollégáinak és főnökeinek jellemzését hasonló hangnemben, kiemelve néhányukkal kapcsolatban, hogy perverzek, és remélhetőleg nem beszélnek otthon úgy a lányaikkal, ahogy vele itt az üzletben. Azt mondja, ez a cég ok nélkül rúgja ki a színesbőrű munkatársakat, és

„úgy bánik az alkalmazottaival, mint a szarral”.

Az üzenetet a következő szavakkal zárja:

B*szódjanak meg a menedzserek, b*szódjon meg ez a cég, b*szódjon meg ez az állás, és az a nagy lusta kurva Chris Price, kib*szottul felmondok.

A Twitter-bejegyzésben azt írja, végre otthagyta a mérgező légkörű munkahelyét, amitől egy év hét hónapon át „abszolút nyomorúságos” kedve volt.

A több mint 700 ezres nézettségű videóhoz rengeteg gratuláció érkezett. Shana Ragland az elnökválasztás előtt azt írta, hogy aki gratulált neki, az szavazzon a demokratákra, hogy felálljon az az „elnyomó nagy lusta kurva zsarnok”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik