Élet-Stílus

Az egész család gyászolta a cicát, aztán kiderült, hogy rossz állatot temetett el az anya

Nem egy fordulat van Eric Schmidt történetében.

Eric Schmidt szinkronszínész-vígjátékíró tegnap töltötte fel egy korábbi családi beszélgetésről készült képernyőfotóit a Twitterére azzal a szöveggel:

Srácok, nem tudjátok elképzelni, milyen érzelmi hullámvasútat kellett átélnem.

Az üzenetek ott kezdődnek, hogy Schmidt apja közli a szomorú hírt gyerekeivel, hogy előző este eltűnt a cicájuk, és reggel talált rá az anyjuk nem messze a házuktól, az úton. Az apa továbbá arra kérte a gyerekeit, hogy amint tudják, keressék fel az anyjukat, aki eléggé el van kenődve.

Két órával később aztán újra jelentkezett Schmidt apja, az öreg Schmidt.

Nem fogjátok elhinni. Egy gyönyörű temetés és szép búcsúszavak után, gyalogoltunk vissza a házba, hogy megkezdjük a Cica utáni életünket. Megszokásból kinéztem a hátsó ablakon, és találjátok ki, ki nézett vissza rám? Képzeljétek, valaki más macskáját temettük el!

– írta az apa, majd azt is, hogy való igaz, a macskáknak tényleg kilenc élete lehet. Schmidt lánytesója a bizonyosság kedvéért egy képet is kért a macskáról, amit meg is kapott.

A történetben azonban volt még egy csavar:

az anya ugyanis nem is egy macskát temetett el, hanem egy nyulat.

A fiának írt üzenetben az állt:

Ó, és egyébként, kiástam a tetemet és elvittem az állatorvosunkhoz és nem volt benne chip. Mert ez egy nyúl volt. Ne kürtöld világgá!

Na, ezt nem sikerült megígértetnie rendesen Schmidttel, mert ez már egy évekkel ezelőtti történet, akkor is kirakta az oldalára, csak aztán egyszer feltörték a Twitterét, eltűnt az a bejegyzése, és most újra megosztotta a képernyőfotókat. Úgy gondolta, ha rögzíti a profilja tetején, az egy jó bemutatkozás lesz. Arra viszont nem számított, hogy újra népszerűvé válik a történet.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik