Élet-Stílus

Ha jön a hideg, ezeket a műsorokat nézd a tévében

Tudtad, hogy van olyan sziget, ahol több a macska, mint az ember? Vagy, hogy Németországban egy bazilikában állítólag 11 000 szűz csontjait őrzik? Ha nem, és kíváncsi vagy, mutatjuk, milyen tévéműsorokat érdemes hozzáadni a bakancslistádhoz télre.

Nincs is annál jobb időtöltés télen, mint amikor kint esik a hó, mi pedig együtt ülünk a családdal a tévé előtt és forró kakaót szürcsölve nézzük kedvenc filmjeinket, műsorainkat. A csatornák az ünnepi időszakban évről évre nagy százalékban ugyanazokat a klasszikusokat tűzik a műsorra, és mi mit teszünk? Húszadszorra is úja nézzük, a Reszkessetek, betörők!-et, hiszen nem múlhat el a karácsony Kevin nélkül. Annak ellenére sem, hogy Macaulay Culkin az idén már a 40. évét tapossa.

Ha esetleg a karácsonyi nagy klasszikusok már a könyöködön jönnek ki, még mindig nézhetsz jobbnál jobb téli hangulathoz passzoló műsorokat. A technika már abban is a segítségünkre van, hogy ne kelljen hajba kapni, mikor melyik műsort nézzük. Hiszen lássuk be, nincs egyszerű dolgunk, ha anyuka a TV paprikán akar az új receptekben elmélyedni, apuka pedig inkább a meccset nézné az Eurosport 1-en, a kislányuk meg Eperke újabb kalandjaira van rákattanva a Kiwi Tv-n.

A Vodafone tévé megoldása

A tévézést elősegítő Vodafone TV-t összegyűjti és rendszerezi nekünk azokat a műsorokat, amelyek tényleg érdekelnek bennünket. A személyes ajánlórendszer mellett – ami segít a válogatásban – lehet a műsort rögzíteni (90 órányi), megállítani, visszapörgetni is lehet vele az adásokat.

Ezért hoztak létre olyan szolgáltatásokat, amelyeknek olyan szuper ajánlórendszere van, hogy ténylegesen jobbá teszik a hétköznapokat. Fel tudjuk venni, vissza is tudjuk tekerni az adásokat, így a család egyetlen tagja sem marad le kedvencéről.

Mutatjuk a mi ajánlásainkat, amiket rend szerint télre érdemes ütemezni

Élet a fagypont alatt

A Spektrumon minden délután futó Emmy-nyertes amerikai dokumentumfilm sorozat Alaszka egymástól távol eső vidékén élő házaspár és néhány egyedül élő vadász, telepes mindennapjait mutatja be. Életük apró eseményein keresztül követhetőek a sarkköri élet mindennapos nehézségei, veszélyei és szépségei. Egyesek kisvárosok közelében, mások több száz kilométerre a legközelebbi várostól, sőt szomszédtól élnek. Télen, némely vidékeken előfordul a mínusz 50-60 fokos hideg is.

Jim szerint a világ

A Viasat 6-on évek óta futó sorozatot, egyszerűen nem lehet megunni. Ha nevetni akarunk érdemes kedvenc műsoraink közé sorolni és végig nézni Jim és Cheryl boldog, de egyben fura házaséletét. Jim komolyságban és felelősségtudatban egy szinten van kisiskolás lányaival, Cheryl pedig húga, Dana áldásos hangulatingadozásait és férjére tett szúrós megjegyzéseit kénytelen nap, mint nap elviselni.

Legendás helyek

Josh a Föld legelképesztőbb helyeinek titkait osztja meg velünk a Travel Channel műsorán. Például egyik részben elvisz bennünket egy legendás kalóz madagaszkári paradicsomától egy mexikói kisvárosig, amely a Föld legrobbanékonyabb fesztiváljával ünnepli egy gazdag farmer nagylelkűségét. Vagy éppen nagy falakat fedez fel világszerte, az indiai Aravalli-hegység elátkozott erődjétől egy sor hatalmas fémvilláig, ami egykor a náciktól védte Nagy-Britanniát, majd kalózok foglalták el. Németországban egy bazilikába látogat, ahol állítólag 11 000 szűz csontjait őrzik, Japánban egy jégbarlangba, melyet egy sárkány szelleme őriz, majd egy távoli szigetre, ahol több a macska, mint az ember.

Szponzorált tartalom

A cikk a Vodafone támogatásával készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik