Élet-Stílus

Majdnem elhányta magát az anyuka, amikor kinyitotta a lányának rendelt vizes palackot

A brit nő elsőre azt hitte, hogy csak teát lát a műanyag palack alján, de az valami egészen más volt.

Az angliai Bristol városában élő Sarah Starr azt hitte, igazán jó vásárt csinált, amikor valamivel kevesebb mint hét fontért (2800 forint) megvett a lányának egy rózsaszín vizes palackot az Amazonon keresztül, de már akkor tudta, hogy valami nagyon nem stimmel, amikor kivette a dobozból. A picit átlátszó palack alján ugyanis gyanús folyadékot vett észre.

A 36 éves nő a The Sun cínű bulvárlapnak elmondta, hogy félt kinyitni a palackot, amiben a lányának akart vizet tölteni, hogy azt vigye be magával az iskolába. A palackot végül úgy nyitotta ki, hogy közben a barátaival videócsetelt, és az abból kiszabaduló szagból azonnal tudta, hogy mi van benne:

Vizelet volt. Olyan undort éreztem, hogy hányingerem lett. Egyértelmű volt, hogy már egy ideje benne volt.

A nő azonnal panaszt tett az Amazonnál a vizeletet tartalmazó palack miatt, de csak egy tízfontos ajándékutalványt ajánlottak fel neki, valamint arra kérték, hogy dobja ki a szemétbe a palackot. Az Amazon a The Sunnak elmondta, hogy nagyon komolyan veszik az esetet, és felvették a kapcsolatot a nővel.

A palack gyártója pedig közölte, hogy minden palackot ellenőriznek, mielőtt elküldik az Amazonnak. Szerintük az történt, hogy egy vevő visszaküldte a palackot az Amazonnak és a cégnél anélkül küldték azt ki egy másik vevőnek, hogy nem ellenőrizték le alaposan.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Gettyimages

Ajánlott videó

Olvasói sztorik