Szórakozás

Döglött egér társaságában érkeztek meg az interneten rendelt ruhák

A belfasti nő leginkább a cég hozzáállása miatt borult ki.

Klara Burke igencsak meglepődött, amikor a napokban kinyitotta az interneten rendelt csomagját. Talán a meglepődött nem is a legjobb szó erre.

A belfasti nő több ruhát is rendelt a PrettyLittleThing nevű online üzletből; a ruhadarabok meg is érkeztek (legalábbis arra nem tért ki, hogy hiány mutatkozna a termékek terén), viszont a doboz alján egy döglött egér pihente örök álmát.

Közzétette: Klara Burke – 2019. december 1., vasárnap

 

A Sun cikkéből kiderül, hogy nő kiborult, felháborodásának a Facebookon is hangot adott; de ennél sokkal jobban kiakadt, amikor ezek után visszajeleztek neki az internetes áruházból, és – a kötelező bocsánatkérés mellett – közölték, hogy a döglött állatot minden bizonnyal valaki utólag tette be a csomagba, hogy egy kis figyelmet irányítson magára a közösségi oldalakon.

Ha a cég elnézést kért volna tőle, és mondjuk kicseréli a megrendelt termékeket, bizonyára nem lett volna nehéz elsikálni az egérproblémát, de Burke most már arra panaszkodik, hogy megsértették a jó hírnevét az interneten, ezért jogi útra tereli az ügyet.

Korábban is írtunk már a PrettyLittleThing cégnél rendelt problémás csomagról, egy angol nő például arról panaszkodott, hogy hüvelyváladékos miniruhát kapott, ugyanabban a cikkben említettük, hogy az online üzlet kiszállított már bodyt extra fanszőrrel és kakicsíkkal; valamint vérfoltos ruhát is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik