Élet-Stílus

Hargitai Bea lesz az Álarcos énekes új nyomozója

Két hete találgatunk, hogy kiről lehet szó.

Vasárnap este indul az RTL Klubon futó Álarcos énekes második évada, Istenes Bence műsorvezetésével. Az első évad nyomozói, Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci a mostani szériához is csatlakoznak, Dancsó Péter azonban átadta a helyét egy új szereplőnek, akinek nevét két hétig titkolták. Két héten keresztül naponta különböző, sokszor megfoghatatlan nyomokkal próbálták rávezetni a közönséget a nyomozóra, akiről kiderült, hogy tényleg Hargitai Beáról van szó.

Az utolsó pár nyom alapján tudtuk egyedül leszűkíteni a kört, mivel kiderült például, hogy a szóban forgó illető anyatejből készült ékszert visel és Szegeden született, valamint házasságban él van egy gyereke. Gyanús volt, hogy Hargitai Beáról van szó, mivel még írtunk is az anyatejes történetéről. Hargitai egyébként szerepelt az előző szériában, akkor hamar kiesett az Alien jelmezével.

Az előző évadot egyébként a Nyuszi, azaz Gallusz Niki nyerte, akit a nyomozók az egész műsor során nem tudtak leleplezni. A második helyezett a Robot, vagyis Nagy Ervin lett, a harmadik pedig a Krokodil, vagyis Árpa Attila.

Kiemelt kép: Instagram/@beahargitai

Ajánlott videó

Olvasói sztorik