Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Beyoncé nem akarta, hogy a hercegi pár lássa a bugyiját

Ahogy minden héten, most is előszedjük azokat a cikkeinket, melyek tavaly ilyenkor a legjobban érdekelték az olvasóinkat. Íme, a 29. hét legtöbbet kattintott cikkei.

Egy brit srác hónapokon át, minden lehetséges módszert bevetve próbált meg életet lehelni a barátnője kókadt szobanövényébe. Semmi sem használt, majd végül kiderült, hogy valami a kezdetektől nem stimmelt a történetben.

Volt egy kvízünk, amit úgy raktunk össze, hogy 25 évesnél fiatalabbak már a kérdéseket se értsék. Teszteld újra, hogy mire emlékszel a kilencvenes évekből!

Kvíz: A kérdéseket sem fogod érteni, ha még nem vagy 25
A 90-es években voltál gyerek? Akkor menni fognak a válaszok.

Egy évvel ezelőtt Beyoncé Londonban járt, Az oroszlánkirály premierjén pedig találkozott Meghan hercegnével és Harry herceggel is. Az amerikai énekesnő azonban túl merész ruhát választott aznap estére, így aztán nem győzte takargatni magát. Egy kis nosztalgia még a koronavírus előtti időkből: az esetről készült videón külön érdekes, hogy emberek milyen közel állnak egymáshoz, ölelkeznek, kezet fognak, és senkin sincs arcmaszk.

Tavaly ilyenkor hódított egy applikáció, melyekkel megnézhettük, hogyan fogunk kinézni, ha egyszer megöregszünk, a közösségi portálokat ellepték az öregített fotók. Az orosz fejlesztésű appal kapcsolatban súlyos adatvédelmi aggályok merültek fel, de az is kiderült, hogy a technológia a poénkodásnál sokkal hasznosabb dolgokra is jó.

Öregítős appal találták meg a 18 éve eltűnt fiút
Az algoritmus megmutatta, hogyan nézhet ki idősebben a 2001-ben elveszett kisgyerek.

Egy tavalyi kutatás szerint a földmag folyamatosan szivárog a köpenybe, a kőzetek egy része pedig a felszínt is eléri. A tudósok között folyik a vita arról, hogy mi állhat a jelenség hátterében és milyen hatásai vannak.

Szivárog a földmag, és a szakértők nem értik az okát
A szivárgás 2,5 milliárd éve kezdődött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik