Élet-Stílus koronavírus

Majka kommentben küldte el „a büdös picsába” Lovasi Andrást

Majka szerint a kormány kettős mércét alkalmaz a járványhelyzet miatti szigorításokkal kapcsolatban, majd a témában posztolt Lovasi is, aki úgy említette meg Majka nevét, hogy az a rappernek nem tetszett.

Majoros Péter vagyis Majka a napokban Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amiben kiakadt a koronavírussal kapcsolatos, újabb lehetséges szigorítások hallatán, vagyis hogy könnyen lehet, augusztus 15. után sem engedélyezik az 500 főnél nagyobb rendezvényeket, sőt akár olyanokat is megtilthatnak, amelyeket korábban újból engedélyeztek.

Nemrég Majka azt mondta azok névsorára, akik gyorssegélyt kaptak az Artisjustól, hogy gusztustalannak és szánalmasnak tartja ezt az egészet. Lovasi András már akkor is reagált erre, de most ismét megtette, Facebookján arról írt, hogy Németországban szerinte ezt tisztességesebben és egyszerűbben intézték, itthon pedig  „nyilvános ígérgetésen kívül majdnem a semmi (bocs, a teljesen agyalágyult PIM-es zenei pályázatokat nem számítom annak, és egy- vagy kétszázmillió szétosztható pénz egy kb. 40 milliárdot bukó iparágnak amúgy is lepkefing), aztán még Majka és a sajtó hathatós segítségével azt a pár száz zenészt is megalázták, akik a saját szakmai szervezeteiktől segítséget mertek igénybe venni.”

Ezek után Majka megjelent a poszt alatti kommentek közt, és azt írta:

És még ebbe is bele tudtál keverni engem…. Úgy hogy válaszra sem méltattál az akkori posztod alatt, pedig azt hiszem intelligensen reagáltam, és felhívtam a figyelmed arra ,hogy kiforgatták a mondanivalóm lényegét. Most kevésbé intelligensen fogalmazok: Elmész te a BÜDÖS PICSÁBA!!! Szervusz András.

Lovasi válaszolt a rapper kommentjére, és azt írta:

ideges vagy Péter? Lehet hogy mégis pályáznod kellett volna, mint Győzikének?

Amire Majka is reagált:

örülök, hogy előjöttél a barlangból. Ennél azért egy fokkal értelmesebbnek tüntèl, mikor Kispált hallgattam:) De mindegy is… Tsokollak “Mr.Entellektüel”

Kiemelt kép: Facebook/Lovasi András / Instagram/Majka

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik