Élet-Stílus

Mindenhez fakanalat használt az anyuka, amíg meg nem látta, hogy mi jön le róla egy tisztítás után

A fakanalak rendkívül népszerűek a mai napig, annak ellenére, hogy közel sem olyan higiénikusak, mint a fémből készült társaik. Az ausztrál Master Chef egyik zsűrije, Matt Preston egy egyszerű de fontos praktikát osztott meg, amit egy anyuka ki is próbált. A lényeg, hogy a fába értelemszerűen sokkal több minden ivódik bele, mint a fémbe, ezért érdemes sűrűn cserélni ezeket a konyhai eszközöket. Akárhogy is, a séf tanácsa szerint a tisztának gondolt fakanalunkat mártsuk forrásban lévő vízbe legalább 20 percig, majd nézzük meg a végeredményt.

A kanálra rakódott maradék kicsapódik a víz felszínén, mint ahogy a képen is látható, nem kifejezetten gusztusos látvány.

A nő teljesen meglepődött, mikor meglátta, mi jött le a kanálról, mivel állítása szerint a fakanalat teljesen tisztának gondolta. A Facebookra posztolta is a fent látható képet, a kommentelők is teljesen kiakadtak. Volt, aki túlozva azt írta, hogy ő már ötven éve ugyanazt a fakanalat használja, de még nem lett tőle beteg senki.

News.au

Ajánlott videó

Olvasói sztorik