Élet-Stílus

Meglepődtek a brit rendőrök, amikor a sínek mellett fekvő, meztelen holttest rájuk köszönt

Vasúti dolgozók riasztották a rendőrséget egy élettelen testhez június elsején Essexben. Kiderült azonban, hogy a sínek mellett heverésző férfi egyáltalán nem halott.

A rendőrség közleménye szerint a vasúti dolgozók a feltételezett holttestnek csak a lábait látták, de a helyszín miatt úgy gondolták, az illető biztosan halott. A helyszínre kiérkező rendőrök azonban megállapították, hogy a harmincas évei végén járó férfi jól van, csak éppen a vasúti pálya mellett támadt kedve egy kis meztelen napozáshoz – írja a BBC.

Az ügy kapcsán a Network Rail vasúttársaság és a rendőrség is arra figyelmeztette az embereket, hogy a vasút veszélyes üzem, ezért inkább a sínektől távolabb keressenek maguknak helyet a kikapcsolódásra. A Network Rail szóvivője elmondta, nem ez volt az első eset, hogy egy sínek mellett napozó nudista bonyodalmat okozott, sőt, sokkal gyakrabban történik ilyesmi, mint gondolnánk.

A britek egy részének tényleg lehet valamilyen különös vonzódásuk a vasúthoz. Május közepén, Staffordshire-ben egy síneken szexelő pár miatt késtek a vonatok.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Facebook / Network Rail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik