Élet-Stílus

Felajánlásokat kap az ötéves fiú, aki elkötötte apja autóját és elindult Lamborghinit venni

A Utah államban élő fiú annyira szomorú volt, hogy szülei nem vesznek neki egyet, hogy elindult Kaliforniába. Nem jutott messzire. Története nemrég új fordulatot vett.

Amikor a utahi autópályarendőrség rendőre, Rick Morgen hétfő délután meglátta az egyik felhajtó közelében haladó SUV-t, azt hitte, egy, a szokásosnál részegebb sofőrt fülelt le. Nagyot nézett, amikor megállította a járműt, és meglátta, hogy ki ül a volán mögött.

Ott ugyanis egy ötéves fiút talált.

Morgen elmondása szerint Adrian Zamarripa először azt mondta, hogy a testvére házához akart menni, de hamar bevallotta az igazságot, ami még meglepőbb volt. A fiú ugyanis a több száz kilométerre található Kaliforniába akart menni, azért, hogy vegyen magának egy Lamborghinit.

Mint kiderült, a fiú az autózás előtt összeveszett az anyukájával, miután a nő közölte vele, hogy nem fog venni neki egy Lamborghinit, hiába is könyörög érte. A fiúra a nővére vigyázott az eset idején, de elaludt, és ekkor a fiú elcsente apja slusszkulcsát, beült az autóba, és elindult.  A utahi autópályarendőrség a Twitter-oldalán közölte, hogy nehezen tudott volna venni magának egyet a szuperdrága sportautóból: mindössze három dollár volt nála.

A fiú története miatt sok támadás érte a családját a közösségi oldalakon, de ismertsége a jót is kihozta az emberekből. Egy helyi üzletember, aki hozzá hasonlóan szintén rajongója az olasz autónak, és van is neki egy, másnap felajánlotta a fiúnak, hogy elviszi egy körre.

Jeremy Neves elmondta, nagyon imponált neki a fiú eltökéltsége, de kiemelte, egyáltalán nem bátorítana egy gyereket sem, hogy ilyen veszélyes dolgot tegyen, amivel nemcsak saját maga, de mások testi épségét is veszélyeztette.

A család a Fox25 televíziónak elmondta, hogy több lamborghinis ajánlatot is kaptak, a televízió pedig közölte, hogy hozzájuk is több e-mail érkezett, hogy felvennék a kapcsolatot a fiú családjával.

A kiemelt képen Adrian Zamarripa, miután a rendőrség megállította. Fotó: Utah Highway Police

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik